Citiraj:
Autor Ramsy
Pitanje za vas koji ste koristili ili koristite ovaj Friendly Fire Master Seat, kakav vam je? Kako je nakon više tjedana ili mjeseci, jel ugodno sjedit velik broj sati, vas bole leđa? Planiram si uzet neku kvalitetnu stolicu, range do nekih 2 milje kuna, za sad vidim uglavnom oke stvari o toj stolici i dosta ljudi hvali Markus. Nije za ured, za doma i uglavnom gejmanje.
|
Pozdrav kolega,
Ja sam ju kupio prije nekih mjesec dana. Bio sam nesiguran između nje i Secretlab Titan XL-a. No, zbog financija odlucio sam se za Friendly Fire Master Seat. Prije toga u par navrata sam otišao u njihovu Gaming Arenu (igraonicu) da vidim kakav je osjećaj nolifeat par sati u stolici.
Takoder prije neka 2 mjeseca se skupilo nas par frendova iz djetinjstva koji smo igrali CoD2/CoD4 i svi su pohvalili stolice.
190cm/115kg imam.
Kad ju podignem do kraja skoro pa ne mogu punim stopalom dotaknut pod, sto mi odgovara.
Udobna mi je za visesatno koristenje (jedan vikend sam i nolifeao cijeli dan).
Dovoljno je siroka i duboka.
Za te novce osobno smatram da je Bestbuy.
Konstrukcija je solidna. Upute uz nju nisu bas kak spada al logickim redoslijedom se sve slozi bez problema.
Pokupio sam stolicu sa autom jer mi je njihov ured blizu. Decko koji radi za njih je naveo kao da se proizvodi u istoj tvornici gdje i Secretlabova stolica iako u to sumnjam.
Nacin placanja na njihovoj stranici je glup. Uplata na njihov racun u Erste banci ili u jednoj od njihovih Arena (igraonica) gdje se moze i pokupiti stolica.
Salju GLS-om inace. Odabrao sam opciju GLS ali sam htio stolicu sto prije tako da se sve telefonski moze dogovoriti s njima.
Tesko ih je kontaktirat telefonski. Morao sam zvat Arenu (igraonicu) pa trazit broj od ureda pa sam ceko da li mi moze dat broj ili ne. Al sve je proslo okej.
Takoder, prodaju i rabljene stolice i periferiju:
https://www.njuskalo.hr/stolovi-stol...oglas-32879507
Iako, vozac GLSa koji najcesce vozi za firmu u kojoj ja radim je rekao da je razlika u kvaliteti izmedu te rabljene stolice (prethodno izdanje) i nove (novije izdanje + rebranding).
Kaj se tice ostale periferije koju sam testirao u Areni (igraonici) u vise navrata:
- Misevi su im lagani, precizni i dobro leze u ruci
- Tipkovnice su mehanicke i odlicno rade
- Slusalice daju dobar zvuk ali mikrofon je los
- Podloga je super, cak bi ju usporedio sa svojom HyperX Fury XL
Po mojem misljenju svi artikli su im kineski rebrandirani ali nisu smece.
Ako ko ima kakvih pitanja, nek slobodno pita il posalje PM (prije cu odgovorit).
Lp,
Marijan
EDIT: Zelio bih napomenuti da imam problema s ledima od prometne nesrece ko klinac i kratak period sam proveo u invalidskim kolicima. S Master Seatom me ne bole vise dok na poslu imam Spinalis od soma eura koja je smece. Doma sam prije imao neku iz Jyska i bila je smece.
P.S. Za one koji su zadovoljni svojim stolcima ali su im pretvrdi, rjesenje Vam je antidekubitalni jastuk koji se koristi inace za osobe s invaliditetom. Radim s time pa znam. Al su skupi.