Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.12.2020., 23:54   #53012
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Sumnjam ali ok. Tamo 2007e je zena jedva uzela osnovni model 207-ice za oko 90k kuna tak da mi je to malo cudno. U isto vrijeme gledali Polo koji je doslovno bio gol za te pare.

Nisam rekao da nije bilo opreme tada vec da za te pare nisi imao nesto od opreme.
Trast mi, ja sam radio 10 godina u nissanu ( možda nije bilo 2007, možda je bilo 2009, ali je bilo sigurno u tom periodu. )

i da, zaboravio sam da je još 2003 u primeri bila kamera, a u micri otključavanje i paljenje bez ključa@ keyless ( ne u baznom paketu opreme, u srednjem ) , stvari koje sam uredno platio u vw autu od 50+ milja eura , i to 15 godina kasnije . . Švabo neda dan danas ništa dok ne pljuneš pare

Kakav crni R&D u milionima da neki proizvođač prepravi neki svoj mali auto u električni ?? Pa to rade razni Štefeki po šupama i uredno regaju na tehničkom a kao nekom gigantu je problem ?? Ta cifra bi bila zanemariva. Pa ne prave auto od nule nego od 85% . Nema motor, manje dijelova itd itd

Gradska konzerva za ići na posao treba imati osnovno ovo što sam naveo i što manju cijenu. Domet 100km . Cijena manja od 100k kn. Punjenje doma svaku večer. Mob i auto na punjač i u krpe. To bi se prodavalo.
vex je offline   Reply With Quote