Citiraj:
Autor Wolverine
Sumnjam ali ok. Tamo 2007e je zena jedva uzela osnovni model 207-ice za oko 90k kuna tak da mi je to malo cudno. U isto vrijeme gledali Polo koji je doslovno bio gol za te pare.
Nisam rekao da nije bilo opreme tada vec da za te pare nisi imao nesto od opreme.
|
Trast mi, ja sam radio 10 godina u nissanu ( možda nije bilo 2007, možda je bilo 2009, ali je bilo sigurno u tom periodu. )
i da, zaboravio sam da je još 2003 u primeri bila kamera, a u micri otključavanje i paljenje bez ključa@ keyless ( ne u baznom paketu opreme, u srednjem ) , stvari koje sam uredno platio u vw autu od 50+ milja eura

, i to 15 godina kasnije . . Švabo neda dan danas ništa dok ne pljuneš pare
Kakav crni R&D u milionima da neki proizvođač prepravi neki svoj mali auto u električni ?? Pa to rade razni Štefeki po šupama i uredno regaju na tehničkom a kao nekom gigantu je problem ?? Ta cifra bi bila zanemariva. Pa ne prave auto od nule nego od 85% . Nema motor, manje dijelova itd itd
Gradska konzerva za ići na posao treba imati osnovno ovo što sam naveo i što manju cijenu. Domet 100km . Cijena manja od 100k kn. Punjenje doma svaku večer. Mob i auto na punjač i u krpe. To bi se prodavalo.