Tema: Zimske jakne
View Single Post
Staro 03.12.2020., 21:59   #49
Elven
Premium
Moj komp
 
Elven's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,721
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Daj mi reci koja je to točno Geox jakna? Ak imaš neki link..

Ček, tu jaknu možeš nosit od 7-17c, a znači kaj, jakna se prilagođava temperaturama, pa ti nije nit vruće u njoj nit hladno?

Primjetio sam da mi dost smetaju (proljetne, jesenske tanje jakne) jakne sa najlonskom podstavom u rukavima, dok nosim kratku majicu, pa dok se uznojim malo, onda mi je vruće radi te podstave koja ne diše..

Sjećam se prije, ima 5-6 god., kupio neku jeftilen jaknu, super izgleda, vani onak oko 12-13c, obukao imao kratku majicu i obukao tu jaknu, nakon nekog kratkog vremena, počelo mi vruće bit, tak da više ne nosim jakne na kratke majice, očito ni jedna od tih jakni "ne diše" tj nema riješen dobar sistem ventilacije
Slikam ti sutra, nije mi u ovom stanu.

Ali da, jakna dise kad je toplo, pa mi nije prevruce.
Stiti od vjetra, ne 100%, ali dovoljno, a po nesto hladnijem vremenu je idealna. Grije, ali ne sad da mozes 5 sati bit na 7C, ali ja ni nisam toliko..

Jedino kad bi mi bilo vruce u njoj je ako udjem u shoping centar, pa ostanem predugo. Inace ne razumijem ekipu koja s jaknama hoda po shopping centru.

I ja mrzim jesenske jakne u kojima se kuhas, ali to je do sastava ocito. Kupio sam ih par i u sva se usvicam nakon 20 min, nebitno koliko ke vani.

A Geox shuze disu, izgleda da im i jakne.



Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Elven je offline   Reply With Quote