Dugo trajala sreća moja sa A1, ni 24 sata nakon aktivacije crče ruter. Interesantna stvar, prebacio sim karticu u isti takav ZTE 286 ruter i s njim dobijam veće brzine, doduše ovaj od A1 je 286R, ne znam koja razlika zbog jednog slova.
Nazvao službu za korisnike, jeste probali reset bla bla, naravno, ajde onda izvadite sim karticu pa vratite nazad, reko gospon, znate vi da ja imam naljepnicu preko sim kartice da gubim garanciju na ruter ako ju izvadim, joooj da, evo stavit ćemo zabilježbu da ste to morali napraviti radi testa ispravnosti opreme. Vratim sim, ništa, mrtav, nema signala. Pitam jel mogu ubaciti sad u drugi ruter, kaže probajte, i ko što rekoh sve radi u drugom od tele2.
No šupci mi sad nude samo polovni servisirani da mi mogu poslati, što sam odmah odbio - reko "jučer sam vam dao 400 kn za ruter i 24 sata kasnije vi mi nudite polovni, jel po vama to ok"?
Onda mi reče da se obratim na prodajno mjesto za novi, a na prodajnim naravno nemaju ni mogućnost naručiti jel je sve rasprodano zbog pomame, niti imaju mogućnost trenutno naručiti i da se ponovno obratim njima. Prebacivanje loptice
Huh već vidim tonu živaca izgubljenih, a tek smo počeli....