Posta (HP) je postala drasticno nepouzdana barem iz mog iskustva zadnjih godinu dana.Evo navesti cu samo primjere ovdje sa foruma.
Prosle godine u 10. mjesecu kupio sam 2 komponenete na forumu.
1. Graficka kartica koju je kolega poslao jutrom 4.10. (pon) iz BJ je putovala nekakvih 10+ dana,te kad je napokon dosla u ured nisam dobio nikakvu obavjest.Kad sam pokupio paket na njemu je kemijskom olovkom bio upisan sasvim drugi datum sa necitkim potpisom.
2.U isto vrijeme od drugog kolege sa foruma kupujem headset kojeg je poslao navecer 9.10. u 17:00 iz Velike Gorice i taj paket vec sutra dan u 08:00 bio kod mene.(premda je VG dosta udaljenija od mene nego BJ)
- Oba paketa su poslana identicno (preporuceno,masa manja od 500g,vrijednost 100kn)
Evo sad ovaj zadnji sto sam kupio od
chief_wolfinjo. Covjek posalo u pon. 23. iz Prigorja paketu trebalo 8 dana gdje se klasicno moralo zvati na sve strane da se sazna gdje je paket.Takoder isto (preporuceno,masa manja od 500g,vrijednost 100kn).A po rijecima gospode iz poste paket je "isti dan napustio p.ured u prigorju".,a poslije toga paket uzeo par dana godisnjeg i nestao.
Izgleda da bermudski trokut nije samo u atlantiku,nego i kod nas u posti.