View Single Post
Staro 01.12.2020., 11:46   #2782
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
ovo je nešto šta ću morat malo proučiti, jer do sada se nisam bavio mobilnim mrežama.

nego, moram pohvaliti a1 korisničku koji su se zaistra potrudili da mi na 2 tehnička upita, zaista i odgovore relevantnim podacima, onoliko koliko su smjeli / mogli.

pa da citiram:
Citiraj:
Provjerom smjerova sektora koje Vi navodite sa 2030, adresa XXX je između 2 sektora što znači da radio uvjeti nisu idealni sa tog site-a, znači nema direktno okrenut sektor u tom smjeru te nemamo mogućnost nikakvog zakretanje sektora u tom smjeru.

Po pokrivenosti ta mikrolokacija ne djeluje idealno, a najbolje pokrivanje je izgledno sa kako ste i sami naveli sa 2156, a nabacuje se i 2105B koji je najviši site u Rovinju.

Svi ovi navedeni site-ovi u Rovinju su na 4CC na maksimalnoj konfiguraciji te imaju Load Balancing feature koji ravnomjerno raspodjeljuje promet po carrierima.
dakle na 2030 mogu zaboraviti. u svakom slučaju, jako pristojno od njih da su mi uopće provjerili po adresi.

vezano za moj upit "običnoj" szk, a vezano za članak 4 - još uvijek nisu odgovorili na mail. očekujem odgovor na zadnji zakonski rok, a u međuvremenu će garant objaviti izmjenu uvjeta bez te točke.
jp_rv je offline   Reply With Quote