View Single Post
Staro 30.11.2020., 19:29   #2689
zgking
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 74
Citiraj:
Autor petar0 Pregled postova
Dal se kod galaxija lumbalna potpora podesava nekako (dubina,visina) ?

Imas pravo, probavao sam i ja u emezeti prije par mjeseci i sve mi se cinilo jeftino i razdrmano. Onda jos nisu imali te skuplje, samo one argon ergo.
Nemoj se zaletavat bez isprobavanja, i ja sam mislio za markusa "super nasao sam si stolac, svi ga hvale", otisao ga isprobati skroz me razocarao.
Treba paziti sa tim "imam markusa x godina i super je" misljenjima jer ikea svako malo radi neke preinake (spuzva sjedista jako meka/jako tvrda, kotaci blokiraju/ne blokiraju, mehanizam skljoca/ne skljoca, nekima skripi mreza odmah nekima ne niti nakon godinu dana itd ) na markusu i onaj koji je prije godinu dana bio u prodaji nije isti kao i ovaj koji je danas.

Meni isto markusov naslon predaleko da osjetim lumbalnu, tj morao bih se zavaliti kao u fotelji.
Jarvfjalet naslon je boljeg oblika ali mi opet ne pase jer dio naslona ispod lumbalne je nekako preagresivan/precvrst i gura mi straznjicu prema naprijed tako da se opet nemogu namjestiti pravilno da mi lumbalna potpora sjedne gdje treba (a i njena najvise pozicija mi je preniska).

Na Oklahomi mi se cini da nema podesivu visinu lumbalne tako da ako ti pase ta fiksna pozicija super, ali ako ne pase sta ces onda.


Na oklahomi PDH ima podešavanje lumbalne i po visini i pod dubini . Evo slika koje govore više od riječi :




https://ibb.co/SNj6mC4
https://ibb.co/x5DNX12
https://ibb.co/3Nvrgz0




Sa okretnim gumbom se podešava dubina lumbalne potpore , sa prstima se diže i spušta ista gore ili dolje.
zgking je offline   Reply With Quote