View Single Post
Staro 30.11.2020., 13:42   #26034
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Meni isto tenet cudan film, nisam to bas dobro sve skupa pohvatao iako razumijem sto se desavalo.

Najbolje u tom filmu je marketing, uzmes rijec neku bezveznu sto zvuci dobro, znaci Tenet, onda to razvikas po online portalima, napravis bombastican marketing. A u filmu zbrda zdola sve. SciFi? Citao sam tu komentare kad neki SciFi tipa star trek ide brzinom da je u istom trenutku svigdje u svemiru, pa onda kapetan kaze ajd stavi sad u rikverc. U tenetu mislim da nista nema veze sa zakonima ikakvim. meni to iskreno ne smeta sto su tu izmislili neki stroj na neku drugaciju fiziku. mene vise smeta da su to prikazali slampavo. A najvise me smeta sto se u nekim scenama, barem ja na Qled TVeu primjetio da su koristili makete. Ono kad avion ide prema onom hangaru tu se mi tocno vidi da su to makete kao sto su se snimale u kubrickovo doba. Ako kojim slucajem je to CGI onda je to jako slabo s obzirom na razvikanost filma...

Ja sam ga mislio jos jednom pogledat negdje ali mislim da necu jer cijela prica mi je slaba....