View Single Post
Staro 30.11.2020., 12:08   #354
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor mann Pregled postova
Ako limitator nešto ne podnosi vrijeme je za nadogradnju limitatora. Sve ostalo su li-la rješenja. Gateway ti odrađuje if-then a wifi koji bi ti mogao biti ok niže.

https://shelly.cloud/products/shelly...omation-relay/
Eh, najradije bih mjenjao limitatore ali vec sam na 18kw - 3x25A, mogu jos jedino dodati 7A ili ti 1600w - 1x32 + 1x25 + 1x25, što mislim da ce biti malo...
Ako priđem 20kW onda imam industrijsku struju i onda ce se račun minimalno uduplat, a vec je pristojno velik. A ovo mi je zicer ako isključi struju na velikim ali "nebitnim" potrošačima.

Ovaj Shelly mi se čini baš to što meni treba ali imaju limit 10A po kanalu... to mi je slabo ja mislim jer su mi osigurači svi 16A. Ali cu im poslat mail. Tenks

EDIT: Istražio sam još malo i imaju stvarno dobrih proizvoda, mogao bih složiti neki njihov sustav, naime imaju 3fazni mjuerac potrosnje i imaju wifi releje. Kupim taj mjerač, 6 rejela, i hub neki? i rjesim to sve tako. Mjerač detektira veliko opterećenje, i pošalje naredbu relejima aj ugasite se, oni se ugase i kad bude ok upale se. Valjda to tako može funkcionirat, ali nisam primjetio da podržava zigbee ni zwave, nije mi jasno bas kako se kontrolira taj Shelly?

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 30.11.2020. u 12:27.
OuttaControl je offline   Reply With Quote