View Single Post
Staro 27.11.2020., 21:29   #2246
dtr
Premium
Moj komp

dtr's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
HP je u tower verziji:

Koja je trenutno grafička unutra, nemam pojma, mislim da je neka NVidia, ali koja dok ne pogledam nemam pojma,... kaj se tiče Ti 4200, mislim da je jedna moja završila kod Trekkia, neka me ispravi ako griješim jer je možda bila neka druga

EDIT:
Sad sam se sjetio da sam prije par mjeseci skinuo taj tower s tavana radi slikanja MBO za @Nikkya koji je tražio MBO sa ISA slotom pa sam potražio slike i grafička je koliko vidim NVida sa pasivnim hladnjakom,... no evo slika (prašinu i paučinu zanemari, ipak stoji na tavanu)

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Super, ak je tower 99% da su komponente normalne (ili bar dovoljno normalne da su pogodne za moje potrebe)

Teoretski kad razmislim zapravo možda i imam lufta za jedan tower. Master plan je napraviti sa kompovima ono kaj ekipa radi sa hi-fi komponentama, iskonstruirati neki tip ormarica bez prednjih i stražnjih stranica (airflow right), i sve te desktope poslagat svaki na svoju policu i spojit na audio/video/periferija switch. Ali na vrh toga ormarica/racka/kako god to nazvali teoretski mogu staviti i 1 tower... Tak da ako transplantacija nebu bila moguca nek ostane u svom prvobitnom toweru, dobro bu se uklopio uz HP 8000 SFF koji je repurposed u XP mašinu.

Tnx na slikama, ajde ak ti se da kad stigneš opali jos koju sliku bez bočne stranice ali da se vidi cijeli komp, ali ovak na prvu djeluje obecavajuce i da su komponente normalne i da bude se unutra dala ubacit ti4200, mislim da postoji dobra šansa da se mogao uklopiti u moju kolekciju

Voodoo2 vs AD update : AD 3dfx patch je budimo blagi pa recimo "loše napravljen" haha, igra ne želi raditi sa niti jednom verzijom Glide-a osim pradavnih 2.50 i 2.51 a te verzije su pre stare za ovaj moj Voodoo2, kartica je pre moderna i jednostavno ne podržava takve predpotopne verzije Glide-a haha. Mislim tbh gejm radi bez problema i u soft rendu ali htio sam vidjeti i Glide kada je vec podržan (ili cini se da nije, ili bar ne kako treba). Najbolje kaj sam uspio je da se gejm pokrene i radi ali na nekoj određenoj udaljenosti (sumnjam da se radi o nekom filteru koji definira svjetlost tj. do kuda se vidi a gdje počinje mrak) sve bude žuto. Tako da stvari koje bi trebale biti u sjeni ili mraku su jarko žute i extra vidljive umjesto nevidljive hahah. U svakom slučaju ovo bude posao za wraper (ili realnije odigrat cu na soft rendu kao i prvih par puta i nebu mi niš falilo ).

imao sam ovakav hp moje je bio xw4100 ili 4200

ploca je standardna, osim onog konektora na dnu

ali kuciste bas i nje,
limic od maticne je bio integriran na tray na kojem je fiksirana maticna, ali se dao lako odrezat i onda koristit limic od druge mbo
napajanje nije standardno nego vece, ali su konektori za mbo isti

graficka je imala nestandardni izlaz, slican ko dvi, sa adapter kabelom na dva vga, mislim da je jos negdje medju djelovima ako kome treba
dtr je offline   Reply With Quote