View Single Post
Staro 27.11.2020., 19:22   #2245
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Super, ak je tower 99% da su komponente normalne (ili bar dovoljno normalne da su pogodne za moje potrebe)

Teoretski kad razmislim zapravo možda i imam lufta za jedan tower. Master plan je napraviti sa kompovima ono kaj ekipa radi sa hi-fi komponentama, iskonstruirati neki tip ormarica bez prednjih i stražnjih stranica (airflow right), i sve te desktope poslagat svaki na svoju policu i spojit na audio/video/periferija switch. Ali na vrh toga ormarica/racka/kako god to nazvali teoretski mogu staviti i 1 tower... Tak da ako transplantacija nebu bila moguca nek ostane u svom prvobitnom toweru, dobro bu se uklopio uz HP 8000 SFF koji je repurposed u XP mašinu.

Tnx na slikama, ajde ak ti se da kad stigneš opali jos koju sliku bez bočne stranice ali da se vidi cijeli komp, ali ovak na prvu djeluje obecavajuce i da su komponente normalne i da bude se unutra dala ubacit ti4200, mislim da postoji dobra šansa da se mogao uklopiti u moju kolekciju

Voodoo2 vs AD update : AD 3dfx patch je budimo blagi pa recimo "loše napravljen" haha, igra ne želi raditi sa niti jednom verzijom Glide-a osim pradavnih 2.50 i 2.51 a te verzije su pre stare za ovaj moj Voodoo2, kartica je pre moderna i jednostavno ne podržava takve predpotopne verzije Glide-a haha. Mislim tbh gejm radi bez problema i u soft rendu ali htio sam vidjeti i Glide kada je vec podržan (ili cini se da nije, ili bar ne kako treba). Najbolje kaj sam uspio je da se gejm pokrene i radi ali na nekoj određenoj udaljenosti (sumnjam da se radi o nekom filteru koji definira svjetlost tj. do kuda se vidi a gdje počinje mrak) sve bude žuto. Tako da stvari koje bi trebale biti u sjeni ili mraku su jarko žute i extra vidljive umjesto nevidljive hahah. U svakom slučaju ovo bude posao za wraper (ili realnije odigrat cu na soft rendu kao i prvih par puta i nebu mi niš falilo ).
Alien_200581 je offline   Reply With Quote