Citiraj:
Autor Alien_200581
Haha Adison projekt napreduje odlično, kako je krenulo stvarno budeš ih imao 3 i to full kompletna sa iznutricama i svime hahaha. Adison ili ne, tipkovnica mi izgleda odlično, te naturalke su mi uvjek djelovale nekako svemirski.
|
Za onaj 3. još budemo vidjeli, osim ako ne složim neku mATX konfu u onom malom caseu. Za sad barem imam dva velika u "visokom startu", čim nabavim preostale sitnice ali i CD-ROM pogon(e).
Planiram dva Pentiuma II, oba gotovo identična s time da jedan bude bio moj kakvog sam koristio većinu vremena i kakvog se uglavnom sjećam kad o njemu razmišljam. Druga mašina, duplikat bude bila napravljena GOTOVO identično (druga matična, nažalost nemam još jednu Chaintech 6BTM ali pazio sam da ima isti chipset), ali bude predstavljala moj P2 kakav je bio kad je izašao iz prodavaonice. Također, ovom drugom budem stavio Iomega ZIP drive jer je moj TREBAO imati ZIP od samog početka ali nije - tek sam ga kasnije nabavio zbog čega onda svojeg budem ostavio bez...
A tipkovnica je neočekivano iznenađenje... Razgovarao sam sa kolegom o Adisonu prije nekakvih mjesec dana, i polazao mu sliku (ispod) kako je moj Open Space 17 izgledao u originalu. I prva stvar koju me pitao je bilo vezano uz tipkovnicu - da li je možda još uvijek imam? Nažalost, ne - poklonio sam je članu obitelji koji je u međuvremenu umro, zbog čega nemam pojma gdje je to završilo i što se sa time dogodilo.
Citiraj:
Autor Alien_200581
@Trekkie/Overclock : Vrlo rado prihvacam ti-4200 od bilo koga od vas dvojice (ako sam dobro shvatio obojica nudite, neka veli kome bude manje falila u kolekciji pa zemem od njega), muchos gracias unaprijed. Kaj se tiče ploče radije budem uzeo od Bertone-a cijeli komp kada ga nudi na udomljavanje (predpostavljam da je u radnom stanju pa onda ne moram lemiti i testirat  . Znam lijen sam hihi)
|
Moja Ti4200 koju imam viška ti je imala buran život. Pronašao sam je u jednoj konfi koja je imala štetu od vode, i gotovo SVE u njoj je bilo za baciti ... osim grafičke. Da stvar bude bolja, 4200 nije imala vent, netko ga je skinuo ili potrgao. Što znači da je dugo vremena radila sa malim pasivnim aluminijskim blokom, ali kad sam je testirao radila (i predstavila) se OK. Ja sam joj u međuvremenu naručio cooler iz Kine, i sad mi ta kartica stoji u ormaru već godinama, bez da sam je koristio. Da li još uvijek radi ili ne stvarno nemam pojma, ali trebala bi biti ispravna... Pošaljem sliku kad budem imao vremena.
Citiraj:
Autor Alien_200581
Btw kad smo vec kod "sharing is caring" moda, ako bi netko slagao neki slabiji pentium imam za udjeliti P100 i plocu sa slike ispod, nisam testirao ali onaj koji mi ju je dao kaže da je ispravna.
I brdo EDO i SD RAMA (možda i nešto sitno DDR1), ako netko treba nekaj od navedenog javite.

|
Opet jedna od onih situacija gdje da si me to pitao prije godinu, godinu i pol uzeo bih je bez razmišljanja. Ali evo, budem ti iskreno rekao da imam više "AT" ploča nego što mi bude bilo potrebno, stoga ostavljam nekome drugom. Rekao bih da najveći problem bude bila upravo nabavka kućišta, ali sad kad imamo Alibabu ni to više nije toliko gadno...
Citiraj:
Autor Alien_200581
Meanwhile u svijetu Voodoo grafike trenutno se borim sa Archimedean Dynasty 3dfx modom u DOSU, da stvar bude dodatno zabavna gejm uopce ne želi raditi u W95 niti u soft niti u glide modu haha, iako sam skinuo 3 razlicita ISO-a i svi imaju uredno windows instalaciju koja radi bez problema. Ali došao sam do "no voodoo card detected" do kreša kad se uđe u misiju što znaci da sam blizu i da je samo pitanje vremena  Good times 
|
Ah, te slatke muke...