Haha Adison projekt napreduje odlično, kako je krenulo stvarno budeš ih imao 3 i to full kompletna sa iznutricama i svime hahaha. Adison ili ne, tipkovnica mi izgleda odlično, te naturalke su mi uvjek djelovale nekako svemirski.
Wow, pa vi stvarno imate poprilične kolekcije kad ste tak iz rukava povadili sve te stvari sa mog wish lista hahaha, hvala svima na ponudama.
@Trekkie/Overclock : Vrlo rado prihvacam ti-4200 od bilo koga od vas dvojice (ako sam dobro shvatio obojica nudite, neka veli kome bude manje falila u kolekciji pa zemem od njega), muchos gracias unaprijed. Kaj se tiče ploče radije budem uzeo od Bertone-a cijeli komp kada ga nudi na udomljavanje (predpostavljam da je u radnom stanju pa onda ne moram lemiti i testirat

. Znam lijen sam hihi)
@Bertone : Jel ovaj ?
https://www.cnet.com/products/hp-com...dd-pj106usaba/
Specke mi zvuce idealne (2,4 ili 2,8 nebitno pašu mi oba) za to kaj sam si zamislio ili cak malo prejake (gore bi frknuo w98 pa sam mislio ici sa 512 mb rama tako da slobodno i povadiš koji keks) a netko od prije spomenutih kolega bude donirao izgleda i grafu tako da actually bi imao onda cijeli komp. Dodatni bonus sa tim ex-office mašinama je što za njih nađem drivere dok kažeš keks

Daj samo reci kako je rijec o HP-u (ali ipak je tower koliko sam skužio), da li su komponente normalne velicine ili su one SFF "čudnih oblika i veličina". Pitam pod a) zato da stane grafa od kolega unutra i b) ja ti imam malo fetiš na ucinkovitost što se tice prostora pa bih možda u dogledno vrijeme preselio sve u full sajz desktop case (sad još dok aliaba ima desktop lagera jel vidim da ste svi krenuli u harvest mode haha) pa ako nije uvjet da ostane u toweru i ako bi se dala ubacit grafa i transplanitrat iznutrice (barem odokativno ako komponente djeluju standard size) vrlo rado bi udomio
Btw kad smo vec kod "sharing is caring" moda, ako bi netko slagao neki slabiji pentium imam za udjeliti P100 i plocu sa slike ispod, nisam testirao ali onaj koji mi ju je dao kaže da je ispravna.
I brdo EDO i SD RAMA (možda i nešto sitno DDR1), ako netko treba nekaj od navedenog javite.
Meanwhile u svijetu Voodoo grafike trenutno se borim sa Archimedean Dynasty 3dfx modom u DOSU, da stvar bude dodatno zabavna gejm uopce ne želi raditi u W95 niti u soft niti u glide modu haha, iako sam skinuo 3 razlicita ISO-a i svi imaju uredno windows instalaciju koja radi bez problema. Ali došao sam do "no voodoo card detected" do kreša kad se uđe u misiju što znaci da sam blizu i da je samo pitanje vremena

Good times