Moj slučaj vezan za prednarudžbu PS5.
6.10 - kad su stavili na net nove količine dostupne "kupio" sam i ja PS5 i dodatni joystick
15.11- pitam ja njih kad su počele priče da je rasprodan "prvi val" šta je sa mojim PS5, status stoji u obradi, skinili ste mi prvu ratu, a ja tad nisam znao jel mi narudžba "prošla" uopče, mislim oni će mi praktički skinit 1500kn do njihovog predviđenog datuma dostave
-njihov odgovor
Citiraj:
Poštovani,
Očekivani termin dostave: 30.12.2020 - 01.01.2021
Ukoliko dođe do promjene termina isporuke, o navedenome ćete biti pravovremeno obaviješteni.
Za sve daljnje upite stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
|
-a šta kad to prođe taj datum, vjerovatno će mi vratit novce jer čisto sumnjam da če biti dostupnih konzola za isporuku
-16.11 - vratim ja njima mejl da ih nisam pitao za datum dostave, nego jel mi oni mogu "garantirat" da ću dobiti konzolu
Citiraj:
Poštovani,
zahvaljujemo na Vašem upitu.
Čim ste dobili potvrdu narudžbe na mail, znači da je narudžba uspješno kreirana.
Naplata je krenula slijedećim obračunskim razdobljem od kada je kreirana narudžbe, a rok isporuke je duži jer su to bile pred narudžbe.
Kada se narudžba preda dostavnoj službi, zaprimiti ćete obavijest na mail i u naredna 3 radna dana biti će pokušaj dostave, a na sam dan dostave stiže SMS obavijest.
Za sve dodatne informacije smo Vam na raspolaganju.
|
sad me uopče više ni sekira hoču li dobiti konzolu ili ne
kad sam vidio da nažalost u Francuskoj ukradena paleta sa PS5, kolegi forumašu se "zagubio" PS5 u dostavi, a svi koji su dobili u prvom valu konzole već stoje na oglasnicima sa prilagođenim cijenama tržištu
mislim da ako su dobili
u prvom valu npr. 100 konzola a dobili 200 narudžbi - svima su pokupili lovu?
onaj drugi val npr. 20 konzola a opet 200 narudžbi - i "opet" su pokupili svima lovu?
neznam kak te narudžbe funkcioniraju, lupam bezveze ovo gore, al mislim da je glupo i neprofesionalno ako "znaš" da ćeš dobiti toliko i toliko, sve narudžbe "zaprimiti" i obraditi a svim ostalima slat mejlove poslje tog 30.12. -1.1., Žao nam je nismo u mogućnosti isporučiti navedeni artikl