View Single Post
Staro 27.11.2020., 08:38   #491
golfw12
Premium
Moj komp

golfw12's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Moj slučaj vezan za prednarudžbu PS5.
6.10 - kad su stavili na net nove količine dostupne "kupio" sam i ja PS5 i dodatni joystick
15.11- pitam ja njih kad su počele priče da je rasprodan "prvi val" šta je sa mojim PS5, status stoji u obradi, skinili ste mi prvu ratu, a ja tad nisam znao jel mi narudžba "prošla" uopče, mislim oni će mi praktički skinit 1500kn do njihovog predviđenog datuma dostave
-njihov odgovor
Citiraj:
Poštovani,

Očekivani termin dostave: 30.12.2020 - 01.01.2021

Ukoliko dođe do promjene termina isporuke, o navedenome ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Za sve daljnje upite stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,
-a šta kad to prođe taj datum, vjerovatno će mi vratit novce jer čisto sumnjam da če biti dostupnih konzola za isporuku

-16.11 - vratim ja njima mejl da ih nisam pitao za datum dostave, nego jel mi oni mogu "garantirat" da ću dobiti konzolu
Citiraj:
Poštovani,

zahvaljujemo na Vašem upitu.

Čim ste dobili potvrdu narudžbe na mail, znači da je narudžba uspješno kreirana.

Naplata je krenula slijedećim obračunskim razdobljem od kada je kreirana narudžbe, a rok isporuke je duži jer su to bile pred narudžbe.

Kada se narudžba preda dostavnoj službi, zaprimiti ćete obavijest na mail i u naredna 3 radna dana biti će pokušaj dostave, a na sam dan dostave stiže SMS obavijest.

Za sve dodatne informacije smo Vam na raspolaganju.
sad me uopče više ni sekira hoču li dobiti konzolu ili ne
kad sam vidio da nažalost u Francuskoj ukradena paleta sa PS5, kolegi forumašu se "zagubio" PS5 u dostavi, a svi koji su dobili u prvom valu konzole već stoje na oglasnicima sa prilagođenim cijenama tržištu

mislim da ako su dobili
u prvom valu npr. 100 konzola a dobili 200 narudžbi - svima su pokupili lovu?
onaj drugi val npr. 20 konzola a opet 200 narudžbi - i "opet" su pokupili svima lovu?
neznam kak te narudžbe funkcioniraju, lupam bezveze ovo gore, al mislim da je glupo i neprofesionalno ako "znaš" da ćeš dobiti toliko i toliko, sve narudžbe "zaprimiti" i obraditi a svim ostalima slat mejlove poslje tog 30.12. -1.1., Žao nam je nismo u mogućnosti isporučiti navedeni artikl

CPU: AMD Ryzen 5 PRO 4650G@3.7GHz@ CM Hyper 212X

MBO: Gigabyte B450 AORUS PRO

RAM: 2 x 8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston HyperX Predator RGB

GPU: Radeon Onboard Graphics

SSD: Samsung 1Tb, NVMe

HDD: Seagate 1TB, Sata III

PSU: Corsair RM650X 650W

CASE: Phanteks ECLIPSE P400

MONITOR: AOC 24G2U @ 144HZ

MOUSE: Logitech MX518 Batman Edition

KEYBOARD: Logitech K200

PERIPHERY: RAZER Goliathus Control Alpha