View Single Post
Staro 26.11.2020., 22:37   #2235
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Neces vjerovati ali taj clanak sam citao jucer navecer, bas taj tocno jer sam tražio usporedbe u verzijama drivera bas zato da vidim da li ima neke razlike u performansama, točno se sjecam ovih chartova i zaključka da za normalne ljude je 8MB verzija super a 12Mb je za moram imat best ekipu.

A kaj se tice nagovaranja nazalost nista od toga, odlucio sam se (u dogledno vrijeme) za kombo P4 na intel 865 chipsetu uz FX5600+ ili TI4200 (vidjeti cu šta budem mogao uvrebati od toga za neku ok lovu) i to bude bio W98 missing link između DOS/W95 i XP mašina koje imam trenutno. I onda imam sve pokriveno, DOS-W95-W98-XP (Vistu i ME ne podnosim i preskočio sam ih i prvi put kada su izašli hihi) i to sve na onom krasnom velikom CRT-u
Ostalo se bude bez beda vrtilo na suvremenom rigu a malobrojne problematične anomalije budem riješio pomocu emulatora i wrapera

Nego vratimo se mi na Adison Koliko vidim stvarno je fino ispalo a ti si imao mali Božić mjesec dana prije sa svim onim folijama haha. Kad kreče slaganje, očemo slike inzutricaaaa
Drago mi je da mislimo na isti način

Ako ti treba GF4 Ti4200, imam jednu viška u ormaru koja ima potpuno nov hladnjak, i poprilično sam siguran da radi ... ali bih je morao testirati da budem siguran. Tvoja je ako je želiš?

Slaganje Adisona bude moralo još malo pričekati. Znam, znam i mene "ubija", vjeruj mi ali moram prvo nabaviti sve dijelove Naime, čekaju se šarafi iz Kine, i moram riješiti, pronaći neke gumene nogice na ovom svježe obojanom od danas. Dobio sam natrag originalne, ali su u dosta lošem stanju i morao bih koristiti super ljepilo da ih učvrstim za što mislim da bi bilo šteta na novo uređenom caseu.

Također se čeka na dostavu BTC CD-ROM pogona, ako se ne varam iz Engleske. Ali o tome brine @Overclock - pošteno sam ga izmorio za svo ovo vrijeme, ali bude kolega dobio Voodooicu baš poput tebe pa valjda mi oprosti Možda čak i cijelu konfu, stalno ga nagovaram da ne bude skroman i uzme cijeli komplet ali to je work in progress

A budem još nabavio i onaj mali mATX Adison tower. Razgovarao sam sa "Alibabom" i zamolio ga da mi ipak sačuva mali Adison kroz nekakvih mjesec dana. Trenutno sam kratak sa lovom, ali kad sam već nabavio sve ovo i došao tako daleko, zašto ne ... uostalom, šanse da pronađem još jednog (malog ili velikog) u ovom trenutku su rekao bih jednake dvostrukom dobitku na lutriji, ili da me na ulici pogodi meteor u glavu.

Nego, pazi ovo... Kontaktirao me kolega na drugom, internacionalnom forumu i kaže da mi želi pokloniti BTC tipkovnicu! Ista tipkovnica sa kakvom je došao moj Adison, jedino što ima "Power", "Wake up" i "Sleep" tipke, iako je sve drugo potpuno jednako. Nisam ga ništa tražio, čovjek se sam ponudio... Kaže da vidi koliko mi to znači, i kao bude mu bilo drago da je imam. Tražio me jedino da platim poštarinu, što i nije puno (100-ak kn) jer su te tipkovnice dosta na cijeni i prodaju se po paprenim iznosima! U svakom slučaju, restauracija Adisona je krenula u potpuno neočekivanom smjeru, a okolnosti me iz dana u dan blago rečeno iznenađuju!

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 26.11.2020. u 23:06.
  Reply With Quote