Citiraj:
Autor Alien_200581
Neces vjerovati ali taj clanak sam citao jucer navecer, bas taj tocno jer sam tražio usporedbe u verzijama drivera bas zato da vidim da li ima neke razlike u performansama, točno se sjecam ovih chartova i zaključka da za normalne ljude je 8MB verzija super a 12Mb je za moram imat best ekipu.
A kaj se tice nagovaranja nazalost nista od toga, odlucio sam se (u dogledno vrijeme) za kombo P4 na intel 865 chipsetu uz FX5600+ ili TI4200 (vidjeti cu šta budem mogao uvrebati od toga za neku ok lovu) i to bude bio W98 missing link između DOS/W95 i XP mašina koje imam trenutno. I onda imam sve pokriveno, DOS-W95-W98-XP (Vistu i ME ne podnosim i preskočio sam ih i prvi put kada su izašli hihi) i to sve na onom krasnom velikom CRT-u 
Ostalo se bude bez beda vrtilo na suvremenom rigu a malobrojne problematične anomalije budem riješio pomocu emulatora i wrapera
Nego vratimo se mi na Adison  Koliko vidim stvarno je fino ispalo a ti si imao mali Božić mjesec dana prije sa svim onim folijama haha. Kad kreče slaganje, očemo slike inzutricaaaa 
|
Drago mi je da mislimo na isti način
Ako ti treba GF4 Ti4200, imam jednu viška u ormaru koja ima potpuno nov hladnjak, i poprilično sam siguran da radi ... ali bih je morao testirati da budem siguran. Tvoja je ako je želiš?
Slaganje Adisona bude moralo još malo pričekati. Znam, znam i mene "ubija", vjeruj mi ali moram prvo nabaviti sve dijelove

Naime, čekaju se šarafi iz Kine, i moram riješiti, pronaći neke gumene nogice na ovom svježe obojanom od danas. Dobio sam natrag originalne, ali su u dosta lošem stanju i morao bih koristiti super ljepilo da ih učvrstim za što mislim da bi bilo šteta na novo uređenom caseu.
Također se čeka na dostavu BTC CD-ROM pogona, ako se ne varam iz Engleske. Ali o tome brine @Overclock - pošteno sam ga izmorio za svo ovo vrijeme, ali bude kolega dobio Voodooicu baš poput tebe pa valjda mi oprosti

Možda čak i cijelu konfu, stalno ga nagovaram da ne bude skroman i uzme cijeli komplet ali to je work in progress
A budem još nabavio i onaj mali mATX Adison tower. Razgovarao sam sa "Alibabom" i zamolio ga da mi ipak sačuva mali Adison kroz nekakvih mjesec dana. Trenutno sam kratak sa lovom, ali kad sam već nabavio sve ovo i došao tako daleko, zašto ne ... uostalom, šanse da pronađem još jednog (malog ili velikog) u ovom trenutku su rekao bih jednake dvostrukom dobitku na lutriji, ili da me na ulici pogodi meteor u glavu.
Nego, pazi ovo... Kontaktirao me kolega na drugom, internacionalnom forumu i kaže da mi želi pokloniti BTC tipkovnicu! Ista tipkovnica sa kakvom je došao moj Adison, jedino što ima "Power", "Wake up" i "Sleep" tipke, iako je sve drugo potpuno jednako. Nisam ga ništa tražio, čovjek se sam ponudio... Kaže da vidi koliko mi to znači, i kao bude mu bilo drago da je imam. Tražio me jedino da platim poštarinu, što i nije puno (100-ak kn) jer su te tipkovnice dosta na cijeni i prodaju se po paprenim iznosima! U svakom slučaju, restauracija Adisona je krenula u potpuno neočekivanom smjeru, a okolnosti me iz dana u dan blago rečeno iznenađuju!