View Single Post
Staro 26.11.2020., 15:34   #2229
Trekkie4
Guest
 
Postovi: n/a
Evo fotki, uživajte!

Zapakiran:


Usporedba starog (originalnog, iz SB) sa "novim". Zanimljivo da iako se na prvi pogled razlika u boji čini velikom, prilikom osvjetljenja metala oba postaju gotovo jednaka. Stari (originalni) ima više matt finish, ali je definitivno riječ o "metalik" boji, dok je ovaj novi puno sjajniji, i efekt je jače izražen pa izgleda kao da je jedan sivi a drugi srebrni.


Isto vrijedi i za vanjske površine. Razlika se na prvi pogled čini dosta izraženom, međutim zapravo su isti. Jedino što ovaj novo-obojani ima glatki, svilenkasti finish dok je originalna boja hrapava i ima teksturu. Mislio sam da upravo ta tekstura boje bude predstavljala problem i da zbog nje powder coat bude bio svetogrđe na ovakvom toweru ali moram priznati dobro mu stoji!


Nažalost, nije sve prošlo bez problema. Kad sam ga krenuo sastaviti, shvatio sam da zbog zadebljanja boje dijelovi više ne odgovaraju jedan drugome, i nisam ga mogao sastaviti. U stvari, morao sam nabijati pante od košare za matičnu na nosače, prilikom čega je košara podrapala donji rub samog kućišta, kao što se može vidjeti na slikama. Na sreću pa nije ništa gadno, i ne bude se previše vidjelo kad ga u potpunosti sastavim natrag.

I šećer dolazi na kraju ... prije i poslije






Sve u svemu, teško je (gotovo nemoguće) povjerovati da je do prije mjesec-dva ovo bilo hrđavo, plavo ruglo od kompjutora!
  Reply With Quote