Citiraj:
Autor Alien_200581
Yup, navodno je ekipa u par slucajeva imala nekih cudnih problema sa Carmageddonom (njega sam prvog krenuo slagati i to u DOS-u) kod 1 ili 2 modela a nisu naveli koji su bili problematični vendori pa sam taj prvi puknuo kao safe varijantu. A kako je radio odmah od prve, samo sam ga ostavio s obzirom da koliko sam skuzio splash screen je jedina razlika, performanse bi trebale biti iste. Dosta su se win95 opirali na pocetku dok ih nisam ispatchao pošteno (zadnji put sam inst w95 pred 15 god valjda haha) tako da sam bio sretan da je sve počelo raditi kako treba
Kaj se tice motora, to je Moto Racer  Softverski je jako pixelasto (ili jako sporo na vecim rezama bez neke 3d kartice) ali jako je zabavna igra jedino je uvjet stvarno da radi fluidno inace nije gušt.
Postoje staze sa kroserima i "ležaljkama" ali ovi prvi su puno zabavniji (bar po mom mišljenju). Ima i drugi dio ako se ne varam...
|
Točne razlike u driverima ti ovako na pamet ne mogu nabrojati, ali od onih očitih razlika jedino se mogu sjetiti splash screena i 3dfx pozadine (kad ideš desnim klikom na display properties, pa tab od Voodooice imaš dodatne postavke, gdje možeš zadati "Voodoo" desktop wallpaper. Ali to se bar lagano može riješiti ... meni osobno je Creative tema bila najzanimljivija
Evo slike, ovako je izgledala ali bez ovog "Driver Update-a"...
A vezano uz Moto Racer, moram priznati da ga nikada nisam igrao. Ali sam zato proveo sate i sate ispred "Motocross Madness", i to sam se navukao na njega tako što sam snimio demo iz (ako se ne varam) Hack CDa broj 10
Edit
@Alien, ajde pronađi par minuta slobodno
i pročitaj ovaj review ako te zanima. Riječ je o recenziji tvoje 3D Blaster (8MB), ali i usporedbi između Pentium MMX / Pentium 2 platforme. Tko zna, možda te napokon uspijem nagovoriti da uzmeš neki Pentium 2 ili 3 i sastaviš si W98 mašinu