View Single Post
Staro 25.11.2020., 23:06   #2219
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
O pa fini si ti to raskopao.

Drago mi je da CD-ROM šljaka, a posebno lajkam one gumice, vjerovatno bude bio i tih, super

Ja sam se igrao malo sa grafom, DOS je mega cirkus i odustao sam od njega ali Win95 (nakon inicijalnih peripetija sa service packom, dx-om i sličnim patchanjem) je puno više friendly tako da sam uspio uz malo tweakanja sve kaj sam probao danas složiti. Da ne govorimo o izboru igara koji je jedno 10x veci nego pure DOS...

Razlika je više nego evidentna, posebno kad upalis soft quake vs 3dfx quake, ili glide carmageddon. Stvarno su ti počeci 3d-a bili ogromna revolucija.

Evo par slikica

IMG-20201125-195741 IMG-20201125-195758 IMG-20201125-205809 IMG-20201125-220110
Morao sam ga otvoriti jer nije čitao... Nije čak ni vrtio, ali mislim da je bilo ili do kontakta, ili do činjenice da nije prepoznavao CD i mislio da je ladica prazna. Inače bi ga ostavio u jednom komadu jer me bilo strah da ne pukne neka plastika ili jedan od ona 4 gumena amortizera. To bi onda stvarno bio gadan problem

Vidim po splash screenu da si na kraju ipak uzeo noviji, reference driver?

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Kak se zove ova motocross igra? Mislim da sam svojedobno ubijao jedan shareware te igre sa bug cd-a...
Nisam siguran, ali izgleda mi kao Microsoft Motocross Madness. Jedino što je MM izašao krajem 90-ih, i imao hardversku akceleraciju, dok mi ovo više izgleda kao da je u software modu (ili barem nekakvo starije, DOS izdanje).
  Reply With Quote