View Single Post
Staro 24.11.2020., 20:50   #2215
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
A cuj koliko vidim 40/12/16 brzine, realno za retro mašine zanima me samo read speed. Pržu kupiš za 100tinjak kuna novu koja friga sve živo i na njoj si pržiš cd-e, dvde i kaj god te veseli za retro kante.

40x je po meni... OK. Bilo bi bolje po meni da je 32x ili sporiji jer ja bi ciljao neki kompromis između brzine i koliko je drive glasan. Meni je dosta smetala buka od 52x, a cini mi se da ima dosta ljudi koja ide ili na tiše pogone ili da su period correct. Što bi značilo u neku ruku da vrijednosti ide obrnuto proporcionalno sa brzinom (bar mi se tak nekak čini). I koliko sam skužio čim više ovih dodatnih tipki/kotačića/konektora ima to je bolje.

I ofc ako je plextor onda ga spremaj jer kolko sam primjetio ljudi imaju neki fetiš na plextor.

Dizajn ovog tvog je meni osobno zgodan i drugaciji od vecine. Ja bi ga osobno spremio čisto zato jer je sporiji od 52x i to je vec kod mene plus, ali to je moje subjektivno mišljenje.

Tak da to je sve individualno zapravo kako Trekkie veli, nekom je to unicorn a vecini ce bit "ok 40x cd-rom"
Alien_200581 je offline   Reply With Quote