View Single Post
Staro 23.11.2020., 15:05   #2200
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor becarsb Pregled postova
nemam takav ali evo njegova kopija sa Koridora, naljepim ti i markicu odozada od bosanske cole

Hehe, ma ne treba, hvala. Pitanje je više bilo iz znatiželje, jer kad bih naišao na baš takvog vjerojatno bi ga uzeo. Ali kao što sam napisao jučer, taj tower nije imao karakter, bio je rađer po "cookie cutter" uzorku, gdje su svi toweri iz tog vremena bili više-manje isti. U stvari, nedavno sam obnovio jedan AMD 386, i njegovo kućište je JAKO slično ovom mojem. Uostalom, pogledaj i sam:

Dok su Adison toweri bili (i ostali) unikatni, nisam imao prilike vidjeti puno takvih towera sa vertikalnim vratima. A i imao je jednu "ludost" koju nitko drugi nije napravio, vezanu uz indikatorske LEDice. Na drugoj seriji tih towera zamijenili su crveno i zeleno iz nekog razloga. Pa je crvena LEDica bila "Power", a zelena LEDica je bila HDD. Takav je bio moj i takav je prvi Adison kojeg sam pokupio početkom 2020. Ova tvoja dva međutim su jedno godište stariji (starija revizija), i osim što imaju manje razlike u rupama za nogice primjetio sam da koriste standardizirane indikatore - crveno za HDD i zeleno za power ... iako to namjeravam promijeniti kad ih krenem sastavljati
  Reply With Quote