View Single Post
Staro 21.11.2020., 01:37   #2178
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
A gle, tvoj jednorog je složiti tvoj prvi PC, moj je skupiti kolekciju svih Macase modela koji su se tam negdje od 1997. do 2002. g. prodavali kod nas, mislim da je Lost bio uvoznik, (znači fali mi još samo BigTower) pa ništa ne košta pristojno pitati

A kad ih skupim, laganini restauracija i vjerojatno će zauvijek stajati prazni.
Usput, na jednom KA-K80 sam počeo raditi polako prije oko dvije godine (pripremam ga da udomi nove komponente i napravim PC sleepera) samo kako klinci rastu vremena je sve manje no bude jednom završen
Ma ništa ne kažem, ne misliš valjda da sam ozbiljan? Svatko ima svoju opsesiju u glavi, nekome MaCase a nekome Adison (i ne vidim ništa lošeg u tome). Uostalom, ja sam ti i pomogao sastaviti MaCase kolekciju, prema tome ako ikad budem naletio na MaCase bilo kakve vrste - velike ili male, ti si prvi kojem budem javio. Siguran sam da bi napravio isto i za mene, da negdje vidiš Adison

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Trebao si ga uzeti, koliko se sjećam (iz kataloga/prospekata tog vremena) Addison je u toj seriji sa kliznim vratima imao i jedno desktop (polegnuto) kućište pa si mogao i ti složiti kolekciju
Kažem, skoro i jesam. Ali onda sam ga pregledao i shvatio da je košara za matičnu zakovana za šasiju (i kao takva se ne može izvaditi) poklopac iz jednog komada, i da ne dijeli previše dijelova/sličnosti sa velikim Adisonom. Naravno, tu je i pitanje samog prostora, činjenice da ga negdje moram staviti. Pa mi je bilo blesavo uz ova druga dva, kao i onog trećeg kojeg sam pokupio u ožujku.

Ali tko zna... Kako je krenulo možda poželim sastaviti još i malog, nakon što završim sa ova 3! Za sad barem imam dosta materijala
  Reply With Quote