Citiraj:
Autor Trekkie4
I tako je počelo...
Alibaba je tek došao, a predbilježbe na pećinski inventar je već počeo! 
|
A gle, tvoj jednorog je složiti tvoj prvi PC, moj je skupiti kolekciju svih Macase modela koji su se tam negdje od 1997. do 2002. g. prodavali kod nas, mislim da je Lost bio uvoznik, (znači fali mi još samo BigTower) pa ništa ne košta pristojno pitati
A kad ih skupim, laganini restauracija i vjerojatno će zauvijek stajati prazni.
Usput, na jednom KA-K80 sam počeo raditi polako prije oko dvije godine (pripremam ga da udomi nove komponente i napravim PC sleepera) samo kako klinci rastu vremena je sve manje no bude jednom završen
Citiraj:
Autor Trekkie4
@Bertone Uvijek sam mislio da znam gotovo sve o "Adison" towerima, i da su dolazili u samo jednoj dimenziji ... sve do neki dan, kad sam naletio na malog u mATX izdanju. Heh, da ti kažem iskreno razmišljao sam o tome da si ga uzmem iz štosa, ali već ionako imam 3 "normalna", ne bih imao kuda sa 4.  A i čini se da nije modularan kao i njegov veći brat. Evo slike...
|
Trebao si ga uzeti, koliko se sjećam (iz kataloga/prospekata tog vremena) Addison je u toj seriji sa kliznim vratima imao i jedno desktop (polegnuto) kućište pa si mogao i ti složiti kolekciju