View Single Post
Staro 20.11.2020., 11:53   #78
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
A taj RT mi nije baš jasan na RDNA 2, ugl po GN Stivu, isapda da je RT na 6xxx tu samo da ga imaju, performanse izgledaju očajno(kaže on ako se dobro sjećam da nije uopće ni blizu nV, a i nV perfomanse su loše).

Opet te sjene i refleksije su meni osobno najveći bulšit i totalno bzvz efekt. Pa teselacija mi je iskreno puno primjetnija i daje veću dubinu samoj igri od refleksija...što je najgore kad pogledaš npr Control, izgleda kao svijet napravljen od visoko ispoliranog kroma pod reflektorima gdje se sveki vrag refletira. Totalno nerealno i IMHO kvari izgled igre i moju uživljenost u istu. To me podsjeća na doba kada su rane igre na mislim UT3 engineu sve bile bump mapane do ibera, sve je izgledalo kao da je izliveno od plastike, pa onda doba kada su izašli PS3 i X360 pa su sve igre imale odvratni bloom nafrljen na 9000, ono sve bliješti i izgleda zamagljeno, kao da je netko namazao ekran vazelinom. Ugl guranje efekata jer ne znaju više što bi...

Ukratko, jedina RT igra koja mene zanima je Quake 2 RT, prvo jer volim jako tu igru, a drugo jer je kompletno RejTrejsana.

Ja sam SP-aš (MP me uopće ne interesira), ali ne očekujem sav eye candy, nego bar medium na 60 fps-a. Trenutno 1080p, a u budućnosti tko zna...4k ne sigurno, ali 1440p...hmm, nikad se nezna.