19.11.2020., 10:39
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Autor hash
Dakle, neke aplikacije ocito ne rade?
A ti mu prodajes taj telefon pa si se tak uzrujao il kaj
Aj me molim te citiraj di sam rekao da sve znam o telefonu ili da je los telefon. Njaske. Telefon je super, kao i svi ostali novi telefoni od Huaweia, nek se covjek samo raspita dalje dal mu koja od bitnih aplikacija nece radit probleme. Ako je ovo s notifikacijama rijeseno, super, meni je to tad bio dealbreaker i dalje se nisam ni raspitivao. Pogotovo jer je odgovor bio "to je normalno", a do tad niti sam tu niti negdje drugdje procitao da postoje problemi s tim. Svuda se uvijek samo pisalo kako se gaps mogu instalirati i da rade. A kao sto i sam kazes, neke aplikacije ocito i dalje ne rade.
|
U pravu si ti, ljudi koji nemaju uređaje ih trebaju prporučivati ili odgovarati ljude od kupnje a naročito kada ti je izvor info YT. I ništa se nije rješilo u zadnjih mjesec, moj mob je netaknut od kupovine i sve radi od početka. Jel imaš još kakav model koji nemaš da preporučiš, eno i Tv topic prepun znalaca koji nemaju Tv ali znaju sve o njemu pa bi mogao i tamo koji savjet dati. A očito sve znaš o mobu kada ideš ikome reći NEMOJ to uzeti. A to što se kačiš za McDon.app koju sam napisao iz zahebancije, dovoljno govori. 
Zadnje izmijenjeno od: Prki. 19.11.2020. u 11:11.
|
|
|