Citiraj:

Autor  fico007

Obzirom da namjeravam produžiti ugovor s T-comom vidim da nude Huawei P40 lite. 
Na netu sam tražio kako staviti google aplikacije na njega i našao prilično detaljnu uputu. Ali svako malo u uputi piše "izbrišite iz memorije smartfona sve pozadinske aplikacije". 
Kako se to radi na P40 lite?  
Ovo je pitanje totalnog neznalice u vezi Huawei mobitela, pa je možda pitanje nekome glupo, ali zahvaljujem na svakom odgovoru. 

| 

Ja ti mogu potvrditi kao vlasnik P40 lite s Googleom, a ne kao netko tko dijeli savjete o telefonu koji nema, da sve radi kao podmazano. Ništa tu nije hakirano ili ne znam ja šta, samo ti je tel postavljen da ga Google vidi kao drugačiji model. Meni radi sve osim McDonalds app. PlayStore,sve bankovne app, YT, google sync, google acc,google maps, plaćanje preko googla........ Meni kao prosječnom korisniku radi sve što treba, ali ako ti je presudni faktor za kupovinu moba, notifikacije s Gmaila (koji možda uopće i ne koristiš, kao ja npr.) onda možda bolje da ne kupuješ odličan Huawei mobitel po vrlo povoljnoj cijeni.  

Što se tiče tvoga pitanja ja na potpuno novom telefeonu, nisam brisao ništa. Doduše moj postupak je malo stariji i uključivo je Pc ili USB stick a koliko vidim sada niti to ne treba. A to brisanje app. koje spominju je, bar tako mislim, brisanje app koje ćeš tek instalirati kao dio postupka za podizanje Googla a ne tvoje aplikacije koje imaš na telefonu. A app se brišu kao i na svakom androidu.
I nedao mi vrag mira pa sam uključio notifikacije za Gmail
Tako da ne vjeruj likovima koji čitaju kojekave forume i to doživljavaju kao tvrde činjenice a ponavljam nemaju telefon ili uređaj o kojem znaju sve i još ga kude i pljuju.