Citiraj:
Autor ZXSpectrum
Imam ovaj BTC , ako ste zainteresirani javite se na PP , rado ću vam ga pokloniti.
|
PUNO hvala na ponudi! Zanimljivo, čak i uz svu online potragu, ovo je najbliže što sam mu se približio.
Nažalost ovaj model ne dolazi u obzir zbog brzine, tražim najmanje 24X (pa na više, brže) iz razloga što planiram igrati igre na tom Pentiumu II ... a zbog manjeg kapaciteta diska (6.4GB) svi resursi budu bili učitavani sa CDa pa je brzina optičkog pogona ipak donekle bitna da ne koči ostatak konfiguracije.
Edit
BTC pronađen! Volio bih još negdje pokupiti "BCD 36XH" ili "40XH" ako netko ima za ponuditi, ali zahvaljujući kolegi @Alien_200581 danas sam pronašao ovo:
Međutim, to nije sve... Lijepo je meni @Bertone rekao prije par mjeseci kad sam pronašao Adison kućište:
Citiraj:
Autor bertone
Naprotiv, sad se zrno pijeska u svemiru zakotrljalo u tvom smjeru i još ove godine će isplivati 2-3 ista kućišta  ... pa znaš i sam koliko sam dugo tražio MaCase KA-K80 i onda kad je došao prvi odmah iza njega je došao i drugi i treći i ... 
|
I kolega, bio si POTPUNO u pravu!
Vrlo ljubazan gospodin koji ima (citiram kolegu) "Alibabinu pecinu punu starih kucista" je pronašao ne jednog već DVA "Adison" towera sa slike! Jedan je ima puknute kukice na prednjoj maski pa vjerojatno taj budem upotrijebio za rezervne dijelove, ali iskreno mislim da bi se uz onog mojeg (koje je još u dijelovima, čeka na sastavljanje) moglo sastaviti dva lijepa, potpuno čitava i zdrava kompleta!