View Single Post
Staro 16.11.2020., 23:29   #2305
Verbum
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ime na racunu neznaci apsolutno nista osim ako se ne radi o r1 racunu kao sto je kolega i naveo,pa cak i to nije problem osim u slucaju povrata novca, koliko sam ja upucen ne radi se o r1 racunu. Kutiju nemorate pokupiti, nebi se ni ponudili da vam nije dosla inspekcija budimo realni, zao mi je samo sto maltretirate covjeka cije je ime na racunu iako vam je receno gdje da se obratite. Kompletan bundle kartice je kod mene,svi zastitni poklopci sa konektora kartice, originalni račun, originalna ponuda, jamstveni list nije na kutiji. Cak i da je , sporan je račun na kojem pise 24 mj a ne 36. S vama sam bilo kakvu komunikaciju zavrsio do odluke inspektorata.
Kupio danas u Protisu SSD ADATA SX8200 Pro 2TB i na računu piše jamstvo 24 mjeseca dok na deklaraciji/jamstvenom listu piše 60 mjeseci (uvoznik Protis).

S obzirom na Xulos-ovo iskustvo pitam ja danas gospodičnu na pultu zašto na računu piše 24. mjeseca jamstvo kada je 60 mjeseci kao što je navedeno na webu, ponudi i deklaraciji/jamstvenom listu.
Ona odgovori da tako uvijek piše na njihovim računima i da samo čuvam račun (sa krivim rokom garancije) ,a da deklaracija/jamstvo nije uopće bitno.
Ostanem zbunjen pa ponovima ali na računu je 24 mjeseca dok na deklaraciji/jamstvenom listu je 60 mjeseci naznačena garancija. Ona mi ponovi da je to tako kod njih na svakom računu i da mi deklaracija nije bitna za reklamaciju.

Eto dragi Protis ne znam tko tu koga, da sam imao gdje god kupiti navedeni disk sa današnjom dostavom sigurno ne bi kod vas kupio. Nakon kupovine odmah sam skinuo deklaraciju/jamstveni list i zaljepio na račun da ne bi bilo nakon 2.5 godine da je istekla garancija. Toliko o mojem povjerenju u vas.
Dobro ću paziti kada kupujem nešto što ima više od 24 mjeseca garancije jer izgleda da volite petljati sa time. Preporučio bi svima sa foruma da što manje kupuju kod njih pa da ih prisilimo da na račune počnu ispisivati točan iznos garancije.

@Xulos
Ne daj se u pravu si, treba ih prijaviti jer izdaju račune (koji pravno gledano imaju snagu ugovora) sa neispravnim podacima i onda se vade na nekakvu deklaraciju/jamstveni list.

Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 16.11.2020. u 23:47.
Verbum je offline   Reply With Quote