16.11.2020., 16:23
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Autor OuttaControl
LG ti je najvjerojatnije IPS znaci da je losiji po noci, ja imam neki model TCL-a nije taj model al brate smece je i aktivno radim na antipromociji brenda, pogotovo jer su mi ignorirali mejlove, update ne postoji, samo downgrade jer im je i mobilna aplikacija crkla. Vidio sam Philipsa s Androidom u akciji, 7 koplja iznad TCL je. I mislim da ce ti u LCD svitu za te novce(bez FALDa) najbolji kontrast u mraku dat neki Philips sa ambilightom. Ako ces kesnit vise para neki Samsung il Sony sa FALD-om
Imao sam istu dilemu ko i ti, 65 inchni LCD il 55 inchni OLED, odlucio sam se za OLED. Nekad bi volio da sam uzeo veci tv, nekad mi je bas drago sta imam oled, npr sinoc sam gledao Cosmos, to je poslastica za OLED. Vrijedi 1000 kn više, pianje je veličine jel ti paše. Kad mi je tv došao, rekao sam da za istu dijagonalu razlika između FALD lcd-a i OLEDa vrijedi maksimalno 1000kn,
|
Citiraj:
Autor Sn4k3
Ako imas bilo kakvo ambijentalno svijetlo u prostoriji dok gledas tv, tu moze i LG-ev Nano uci u izbor. Radi se o generalno jako dobrom tv-u. Ne treba bjezati od IPS-A bez dobrog razloga, jer nije ni VA Bogom-dan u jako mracnim prostorijama, pogotovo ne u pocetnim serijama tipa 6 i 7 kod Samsunga (pa i ostalih), itd... Ako pak volis gledati u potpunom mraku onda se nista ne moze mjeriti sa OLED-om.. Vrijedi li OLED 1000kn vise + manja dijagonala? To jednostavno moras sam odluciti. Ja osobno bi ovako poredao s napomenom da je OLED u svojoj klasi. LG -> Samsung -> TCL
|
Hvala na mišljenjima. Danas sam u Sancta Domenici nabasao na 55OLED803, refurbished za 7k kn. S kodom za popust i bez PDV-a, 5500 kn, s garancijom 12 mj.
Koliko vidim, identičan je OLED panel kao u dosta najnovijih OLEDa od Philipsa, uključujući ovaj 754 koji sam gledao (panel iz 2018). Dakle isti su televizori, samo je ovaj 803 opremljen Android TV-om umjesto shitom od Philipsa.
Nadam se samo da nije ubijen negdje na promociji otkad je bio kupljen, inače je bio top model prije godinu i pol.
|
|
|