Odigrao par sati i... ne znam, nije mi to to. Dovršiti ću je, ali Origins i Odiseja su bili bolji.
- setting: svaka čast Engleskoj u srednjem vijeku, ali Egipat i Grčka su tri koplja ispred što se tiče zanimljivosti.
- glavni lik: ozbiljno razmišljam igrati s tipom, Bayek je bio ok, ali je Kassandra za red veličine veća faca. Ženski Eivor je muškarača, i to ne na dobar način.
- ostali likovi: sve se svodi tko je više krvoločan ili može više popit i pojest. Kao neka LSD kombinacija Klingonaca i partijanera sa Zrča.
- grafika: paleta boja u Egiptu i žive boje Grčke su milina za gledati. Dan danas upalim Odiseju da se divim zelenilu i plavetnilu. Ovo je zasad ok, ali nothing to write home about.
- fajt i sposobnosti: ne uživam baš, ali još sam premalo igrao da bi prokužio sustave. Ali sama borba mi je clunky, a sustav blokiranja ne radi uvijek.
- priča: ide ok, ali ništa upečatljivo se nije dogodilo. Zasad.
Random misli:
- kad na konju bježi sin prvog bossa, nema nikakve animacije, doslovce model konja levitira i kreće se po zraku.
- ptice tijekom sinkronizacije viewpointa - pet animiranih sprajtova koji se ponavljaju. Radije da nisu ništa stavili.
- raidovi...majko mila, tko izmisli tu bedastoću. Deset Vikinga se zaleti u samostan, pokokaju sve vojnike, sve živo opljačkaju. Deset sekundi nakon što su otišli, evo vojnika nazad, a seljaci koji su doslovce trčali od mene spašavajući živu glavu me sad ne prepoznaju.
- izgradnja naselja - već viđeno, izgleda simpatično, ali potpuno bespotreban grind.
- hoću razbiti obsidian na podu, pogoditi ga je živa muka. Zapravo, cijela kontrola lika je clunky.
Toliko zasad, vidjeti ćemo kako će se stvari razvijati.