View Single Post
Staro 15.11.2020., 20:11   #83
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Odigrao par sati i... ne znam, nije mi to to. Dovršiti ću je, ali Origins i Odiseja su bili bolji.

- setting: svaka čast Engleskoj u srednjem vijeku, ali Egipat i Grčka su tri koplja ispred što se tiče zanimljivosti.
- glavni lik: ozbiljno razmišljam igrati s tipom, Bayek je bio ok, ali je Kassandra za red veličine veća faca. Ženski Eivor je muškarača, i to ne na dobar način.
- ostali likovi: sve se svodi tko je više krvoločan ili može više popit i pojest. Kao neka LSD kombinacija Klingonaca i partijanera sa Zrča.
- grafika: paleta boja u Egiptu i žive boje Grčke su milina za gledati. Dan danas upalim Odiseju da se divim zelenilu i plavetnilu. Ovo je zasad ok, ali nothing to write home about.
- fajt i sposobnosti: ne uživam baš, ali još sam premalo igrao da bi prokužio sustave. Ali sama borba mi je clunky, a sustav blokiranja ne radi uvijek.
- priča: ide ok, ali ništa upečatljivo se nije dogodilo. Zasad.

Random misli:
- kad na konju bježi sin prvog bossa, nema nikakve animacije, doslovce model konja levitira i kreće se po zraku.
- ptice tijekom sinkronizacije viewpointa - pet animiranih sprajtova koji se ponavljaju. Radije da nisu ništa stavili.
- raidovi...majko mila, tko izmisli tu bedastoću. Deset Vikinga se zaleti u samostan, pokokaju sve vojnike, sve živo opljačkaju. Deset sekundi nakon što su otišli, evo vojnika nazad, a seljaci koji su doslovce trčali od mene spašavajući živu glavu me sad ne prepoznaju.
- izgradnja naselja - već viđeno, izgleda simpatično, ali potpuno bespotreban grind.
- hoću razbiti obsidian na podu, pogoditi ga je živa muka. Zapravo, cijela kontrola lika je clunky.

Toliko zasad, vidjeti ćemo kako će se stvari razvijati.
Garro je offline   Reply With Quote