Završio sam Breath of the Wild.
Ja jednostavno ne vidim što ljudi vide u toj igri.
Mapa je ogromna, ali šuplja u raznolikosti interesantnih stvari, likovi su površno odrađeni, Link je mutav koji ne progovori ni jednu rečenicu kroz cijelu igru, Zelda cmizdri i traži sebe, questovi su veoma jednostavni i svi su na istu foru, borba je smashanje jedne tipke i korištenje luka i strijele, priča je površna i predvidljiva do posljednjeg detalja.
Mapa ima nekoliko regija, nekoliko velikih questova i tih Divine beastova, ali sve je na istu foru od samog početka igre pa do samog kraja.
Shrineovi su fora, ali ih je previše, puno previše, 120 komada u base igri. I sve se vrti oko njih jer nakon nekog vremena skužite da ništa drugo na mapi nema smisla skupljati.
Mogli su bez problema cijelu igru napraviti da se samo iz jednog shriena ulazi u drugi, bez ikojeg drugog segmenta igre. Nešto u stilu puzzle igre.
Ima igra taj neki šarm koji je prati, ali ne može se samo na to oslanjati. Bilo je trenutaka kada sam se zabavio istraživati taj svijet, ali jednom kada sam skužio da se sve ponavlja i to me prošlo. Shrineovi su me držali dosta dugo i ima nekoliko stvarno dobro odrađenih, ali stao sam na nekkih 80. Možda se jednom vratim i odradim ih sve, no ne sada.