Citiraj:
Autor OuttaControl
Ja na WebOS imam same pohvale, jedino mu zamjeram što fale neke aplikacije, steamlink npr. i jos par. Ali kao sustav, najkompletniji, intuitivniji i funkcionalniji i od jucer ispao najpametniji od svih koje sam probao zasad jer je sam mapirao nove kanale. A imao sam Tizen, imam android, sony i webos, i WebOS mi je daleko najbolji, cak i kad izbacis magic mouse iz jednadžbe.
Normalno ima se di napredovat ali od trenutne ponude sustava još moram isprobat neki koji mi je bolji.
|
Citiraj:
Autor Elven
Puno negativnih komentara za Web OS? Meni je najbolji iskreno. Android se nikako ne može nositi s time.
Dapače vidio sam negdje na našem nekom portalu kriminalan članak o Android vs Web OS... to je trebalo pisati plaćeni oglas za Android TV... toliko neistina i laži dugo nisam pročitao. Tipa da je Android puno fluidniji i brži od Web OS-a...
|
A tko zna gdje sam ja to sve naletio na takve komentare i zapamtio...
Moguće da sam pročitao upravo taj članak pa da mi je zato ostalo zapisano u glavi kako webOS ne valja.
Imate li možda vas dvojica preporuku za nekog 65-inčnog LG-a ili da se držim nekog od ovih modela kaj sam ranije naveo (Sony LED TV KD65XH8096B, Samsung QE65Q60TAUXXH)?