View Single Post
Staro 12.11.2020., 21:53   #2277
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Protis Pregled postova
Ne znam zasto bi bila stiska, ugovor smo ispunili u cijelosti, kupcu smo isporucili proizvod sa jamstvenim listom na kojem je navedeno jamstvo u trajanju 36 mjeseci kako je i oglaseno, u suprotnom bi se odmah prilikom isporuke javio i reklamirao.

Ono sto ovaj "kupac" nije naveo je to da karticu nikada nije ni kupio kod nas vec ju je kupio rabljenu preko njuskala. U kakvom stanju je dobio karticu i sa kojom opremom to ne mozemo komentirati.

Bili smo spremni izaci u susret i dali smo ponudu da o nasem trosku preuzmemo kutiju i reklamiramo ju te ju vratiti nazad medutim obzirom da je u meduvremenu dosla prijava od drzavnog inspektora gdje je "kupac" lazno naveo kako je putem web shopa od nas kupio karticu za koju nije dobio jamstveni list, istu ponudu smo povukli.

To jesam li ja kupio karticu od brata, prijatelja, dobio ju na poklon, vas nije briga. Sudeci po komunikaciji s vama (namjerno malim slovom), ocito je da lazete i izvlacite na sve moguce nacine. Nigdje u prijavi nije napisano da sam ja originalni kupac, dakle lazete i pisete neistine, ili trebam screenshotati kompletnu prijavu? Ime na racunu neznaci apsolutno nista osim ako se ne radi o r1 racunu kao sto je kolega i naveo,pa cak i to nije problem osim u slucaju povrata novca, koliko sam ja upucen ne radi se o r1 racunu. Kutiju nemorate pokupiti, nebi se ni ponudili da vam nije dosla inspekcija budimo realni, zao mi je samo sto maltretirate covjeka cije je ime na racunu iako vam je receno gdje da se obratite. Kompletan bundle kartice je kod mene,svi zastitni poklopci sa konektora kartice, originalni račun, originalna ponuda, jamstveni list nije na kutiji. Cak i da je , sporan je račun na kojem pise 24 mj a ne 36. S vama sam bilo kakvu komunikaciju zavrsio do odluke inspektorata.

Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 12.11.2020. u 22:25.
JuiceBox je offline   Reply With Quote