Citiraj:
Autor dada-as
90% slucajeva kad ode monitor se neisplati popravak jer kroz 2 godine ga kao prvo pregazi vrijeme, a i sam popravak nesto kosta.
|
Ajde molim te jos jednom pročitaj sta si napisao. Ova tvoja izjava odaje dojam da si samo ove godine rastavio i popravio minimalno 250 monitora. A svi znamo da vjerojatno nikad nisi ni rastavio (a kamoli popravio) monitor.
Poslije tebe se javlja kolega Nbdy
Citiraj:
Autor Nbdy32
98% kod monitora ode napajanje,koje je relativno isplativo ili popravljati ili uzeti novo ...
Popravljati : najvjerojatnije elektroliti koje treba zamijeniti kvalitetnijim,poželjno zamjeniti sve kondenzatore ... cca 100-200 kn sa poslom (bar ja tak računam) ...
Novi : jedino kaj je čekanje ako hoćeš jeftinije proć ... alixepress ... ili ebay iz engleske,dolazi prije,ali i napajanje košta od 250 na više kuna ... (ovisi koje je napajanje) ...
|
Samo je razlika sto je on za razliku od tebe rastavio i popravio popriličan broj monitora i svoju (u tvom slučaju krivu percepciju) ne predstavlja kao releventnu, nego pazi sad ovo, govori iz iskustva.
Citiraj:
|
Autor dada-as
kao i uvijek me ne razumijete. Ili mozda me razumijete ali me ne zelite razumjeti.
|
Kroz povijest se pokazalo i dokazalo da svi vanserijski mozgovi su bili neshvaćeni, tako da je sigurno do toga