View Single Post
Staro 12.11.2020., 08:09   #11155
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Nome Pregled postova
Onak jedno pitanje, nekako mi se cini da taj modem ne smije bit tako u zatvorenom prostoru jer poprilicno se grije, da li ti radi ok unutra, ne gasi se ili nekaj?
Za sada je sve ok, modem radi uredno a silujem ga danima. Limena stranica je blago mlaka.
Ono čega sam se bojao je wifi, jer su limena vrata (ostalo je plastika) ali nema razlike.

Primjetio sam da se grije dok je bilo sve vani, pa kada sam montirao, stavio sam male odstojnike. Tako da je modem odvojen od stranice, jer su na toj strani rupe za hlađenje.

Citiraj:
Autor Cartmann Pregled postova
I jedno i drugo tj. i coax i mrežni. Probaj spojit taj coax, mogao bi imat onih standardnih 40tak programa, bar je tako kod mene (u starom stanu). Btw., ja sam ostavio dva mrežna do lokacije tv-a i to je ispalo ok jer jedan ide u tv (za smart tv, iako se tv može spojit i preko wifi ili sam mogao dodat switch), a drugi u stb, ali samo jedan coax.

Inače je mreža ok, preko wifi imam 120-130mbit, žično još nisam testirao.

ps. i ja sam mislio uzet sličan komunikacijski, išao bi u zid od siporeksa pa ne može biti dubok, nakraju nisam jer sam mislio da će bit premali. Sad kad gledam ustvari i ne treba biti veći.
Stane sve, ima jos nesto mjesta, tipa za switch ili powerline, jedino bi tada morao napajanje drugacije smjestiti.
Jedini problem u tom ormaru su DIN šine. Ako se sve montira na to, može se samo gledati jer se uštekati u šteker nemože ni struja ni mreža. Iznad svih priključaka, kada se zatvore vrata ima možda centimetar mjesta. Neznam tko je to projektirao, ali to je fail.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG-20201112-WA0000.jpg‎
Views:	392
Size:	146.9 kB
ID:	22923  

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 12.11.2020. u 08:23.
Pupo je offline   Reply With Quote