View Single Post
Staro 11.11.2020., 14:09   #18
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Dobro, ali neznam sto sam ja tako krivo napisao da me se odmah trola?
Ako je dijagnostika besplatna onda se isplati vidjeti koliko ej trosak to se slazem, ali ako nije onda takav koji si paltio za 1000kn prije 2 godine polovni mozes sigurno kupiti za 400kn ako ne i manje.

Toliko od mene, neznam sto se opet moram pravdat, a javio sam se samo jer sam imao 3 monitora ovih "sroteks" koji su krepali i svaki put mi u servisu rekli da se ne isplati popravljat. Jer bi me doslo skoro kao da kupim polovni ako ne i blizu novog.

P.S. Niti sam serviser, niti popravljam ista, samo sam htio kolegi pomoc i reci da nek dobro provjeri koliko takav monitor kosta sada novi i dali mu se isplati uopce popravljat.
Nitko te ne trolla nego se pokušava razumjeti kakvim argumentima raspolažeš. Nije ovo danas prvi puta, bilo je više tvojih zaključaka koji su mnoge pa i mene ostavile u čudu, a onda se čudiš što ti se odgovori ili traže dodatna pojašnjenja.

Eto mene konkretno zanima to zastarjevanje monitora u 2 godine. Odgovor nisi dao, samo žalopojka kako te se trolla. Pa eto ako može bez trollanja, molim pojašnjenje zastarjevanja monitora nakon 2 godine. Unaprijed zahvaljujem.
Brko je offline