Citiraj:
Autor iprodano
Da, to ide sa godinama. Ja sam instalirao Runaway A Road Adventure i zapeo sam na jebenom prvom chapteru, što da kažem. Ne želim na internetu tražiti cheatove ali sam uzeo odmor da se rekuperiram kao što bi Ćiro rekao :-)
|
Ova igra ima hint sistem, koristio dva-tri puta (u 4-5 stadija, da te navuče na rješenje, a da ti ne kaže odmah).
Ali da, riješiš dvije-tri i bude ti dosta, moraš se rekuperirat
Jbga zbog težine i manjka akcije (tj. previše razgovora za akcijske gamere) je žanr i izumro kao dinosauri.
Uglavnom BS5 definitivno preporuka, ima zanimljivu priču, grafika je lijepa, mislim da je "2.5D", između modernog i old school.
Citiraj:
Autor dada-as
Ja cu sad Dungeon 3, zaboravio sam na te God igre. Sjecam se kad sam igrao Black and White na nekom krsu kojeg sam imao. To mi je bila fenomenalna igra. Steta sto nema vise novijih igra u tom zanru.
|
Definitivno preporuka (inače ne igram nikakve strategije). Prešao dvojku i započeo trojku (za koju kažu da je bolja od dvojke i najbolja dungeon keeper igra do sada). Meni je recimo eventualno mali minus šaljivi karakter igre (i komentari naratora) tj. volio bi da je to malo mračnija atmosfera kao originalni dungeon keeperi (kao klinac sam igrao dungeon keeper 3)
Inače ubacili su malo i vanjskog svijeta (bez građenja, samo akcija), ali nije kompleksno kao recimo jedan warcraft 3