View Single Post
Staro 11.11.2020., 13:24   #15
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
kao i uvijek me ne razumijete. Ili mozda me razumijete ali me ne zelite razumjeti. Mnogi monitori kad su novi su kupljeni za cca 1000kn. Mislim da se mozemo sloziti da monitor za 1000 kuna iz 2018 je losiji od monitora iz 2020.

Na takve monitore sam mislio. I jos sam kolegi napisao da se njegov buduci je 32" odnosno sigurno skuplji monitor mozda cak i isplati popravljat. jer neznam tko lud popravlja monitor koji je vrijedio 1000 kuna za 500 kuna kad takav isti moze kupiti za 800kn nov s garancijom.

I kak da ja znam koji monitor ima? je napisao model? A s obzirom da je i covjek sam napisao da odustaje od njega sam zakljucio da i nije nesto vrijedan.

A odmah da se ogradim imam i sam monitor koji je star 3 godine i ako nesto ode definitivno bi ga se isplatilo popravljat pa mozda ako bi i popravak kostao 1000 kuna.

Znaci pojasnjeno:
Vecina monitora su obicni najeftiniji monitori koje vecina kupuje, takvi se 90% slucaja ne isplate popravljat. Specijalni monitori 4k, velike rezolucije, odnosno skuplji se vise isplate popravljat. Isto vrijedi i s maticnim plocama. I zalosno sto to pisem ja "serviser" a ne vi koji ste u tome.

HP-ov ZR24w polovni dodje manje od 300kn sigurno. Slicne sam kupio u bulku za 150kn komad... Toliko o isplativosti popravljanja.