View Single Post
Staro 09.11.2020., 15:54   #19
rkz93
Premium

Datum registracije: Jan 2011
Ako nekom pomogne:

isti problem imao mjesecima, random restartovi, najčešće u intenzivnim trenucima pogotovo kad je u pitanju grafika, npr. u igrama čim stavim veću rezoluciju na 'apply' se samo ugasi i za točno 3 sec se upali kao da ništa nije bilo. Novije igre nisam mogao ni zaigrat, cod4 i dotu mogu ali ne dugo, i na nižim detaljima/rezi.

Mislio cijelo vrijeme kak ću grafu morat novu uzet, i dobro da sam zagrizao istraživat jer bi bacio novce...

memtestove i prime95 vrtio 20h, grafu isto satima testirao sa onom krafnom čupavom i ništa, temperature cpu ~60, gpu ~65, ram izmijenjivao, formatirao diskove/ssd-ove, driveri ništa, mobo baterija, čak i na linuxu isto sranje...lagani popizditis

Otkrio OCCT, stavio power supply test, čim je krenulo odma roknuo. Kasnije se sjetio na sličan način s drugim stvarima test napravit, stavio prime95 i čim sam pokrenuo krafnu kao da je netko kabel povukao iz utičnice....

iiiiii lampica nad lubanjom se konačno upalila, impulzivno otišao po novog seasonic-a u petak...komp radi ko sat.

možda je nekom očito do čega je, ali meni mandrilu nikad ni na kraj pameti nije bilo da napajanja s vremenom izgube mojo inače, Corsair VS 450, smeće serija, 8god staro...bitno da sam ja skoro grafu išao kupovat
rkz93 je offline   Reply With Quote