View Single Post
Staro 01.11.2020., 14:19   #8732
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Nathan.fake, hvala na odgovoru. Decki, prema ovome sto ste napisali znaci da tete iz elipsa, emezete,pevexa i harvey normana mogu komotno dobiti otkaz? Zasto onda potvrduju jamstvo ako mogu dobiti otkaz? Samo da naglasim, ne pametujem i svida mi se ova rasprava jer mozda naucim nesto, ali zvao sam electrolux kao jednog od proizvodaca mojih uredaja i jos provjerio na netu -produljeno jamstvo ne vrijedi ako jamstveni list nije popunjen i ovjeren kod prodavaca. Da li je teta upisala serijski broj ili sam ga ja upisao mislim da nije bitno za konacni cilj jer nikoga ne muljam i doslovce je isto da li ja drzim olovku ili netko drugi upisuje identicni podatak. Za 2 godisnje jamstvo mogu ici direktno s racunom u npr harvey norman ali za produljeno jamstvo, siguran sam, ne mogu i to tako pise. Produljeno jamstvo daje iskljucivo proizvodac a ne prodavac koji ne proizvodi taj uredaj. I sto da onda radim? Da za npr 4 godine dodem tamo sa slikom plocice sa serijskim brojem i trazim potvrdu jamstva? Kako ce oni znati da ne trazim ovjeru jamstva za isti model uredaja od svog susjeda kojem se pokvario uredaj a njegovo jamstvo je vec isteklo pa trazi moje?Najbolji nacin je da se jamstvo ispuni na licu mjesta kod preuzimanja robe i potvrdi, ali to nitko ne radi.