Citiraj:
Autor Mar
Imam priliku zamjeniti svoj S10e za novi P40 Pro uz nadoplatu pa si gledam da li da to i napravim.
Vrlo su mi privlačne kamere na P40p (obična i UWA) te je kvaliteta slike naspram drugih mobitela, pogotovo UWA kamere koju često koristim puno bolja.
Sad govore i o ukidanju sankcija na Huawei pa se možda nešto i promjeni vezano za Gapps, međutim nije mi to čak toliko niti bitno jer ne ovisim o Googleu uopće.
Za browsanje koristim Samsung browser ili Edge, Youtube Vanced radi, Maps mogu zamjeniti nekom navigacijom tipa Here, Waze i sl, Gmail se lako riješi, aplikacije poput Strave, Garmina i sl lako skinem u obliku Appa, bankovne aplikacije već postoje na Huawei marketu i na kraju jedina stvar koja mi fali je Google photos zbog neograničenog uploada fotografija i 10ak godina fotografija na servisu.
Ovome mogu doskočiti da slike jednostavno prebacim s moba na komp tu i tamo i uploadam ih preko PCa na Photos.
Da li postoji koje drugo ograničenje koje nije toliko očito? Čujem da recimo ne podržava AptX protokol za bežićne slušalice (zbog Qualcomma)? Međutim mogu li koristiti AAC primjerice pošto mi slušalice to podržavaju?
|
Ja sam recimo upravo zbog Strave, Garmina i tako nekih aplikacija instalirao Gapps jer se uzasno oslanjaju na njihove karte kako bi dobro prikazivale rute, a neki djelovi Strave mi cak nisu ni radili. Inace sve drugo bi mogao koristiti normalno.
Sto se tice BT slusalica, neki dan sam uzeo Soundcore Spirit Dot 2, odusevljen sam, zvuk je fantastican, super su udobne, no kada odem pod Developer Options kao BT audio codec ne mogu izabrati aptX, nema ga, tako da stoji na AAC.