Citiraj:
Autor sharyn
ko što brko kaže na OCN-u često plutaju community biosi koji nisu sluzbeni već ih je netko malo preradio i čist dobro rade tako da vjerujem da će i s ovime x370 pločama bit takvih.
No i developeri iz asusa često ostave rane verzije biosa da ljudi testiraju 
|
Je, znaju dat (Shamino

)...ali onda se tamo fino prijave bugovi i Asus ni 5 ni 6, šibne taj isti BIOS kao normalan novi, bez ispravljanja. Evo ispravili su ovaj trenutno zadnji za c6h, ali su naravno prije toga izbacili zbugirani koji je ekipa više manje odmah prijavil. Ne sjećam se više što je bilo u pitanju.
I c6h i c7h vuku neke (iste, jer su očito ploče skoro identične, mislim da je razlika više manje u topologiji RAMa) bugove od prvog BIOSa koji nisu ispravljeni. Na svu sreću mene ti bugovi ne pogđaju jer su vezani uz ručno defeniranje krivulje za ventove (stavim silent i ćao-bao) i većinom OC RAMa (imam budget RAM koji radi čak na 3133

).
Citiraj:
Autor demetrius
|
Ja osobno bi sada išao na B550 i to Tomahawk ako je ima za kupiti.
Da, najgore je što danas samo skupe ploče imaju više USBa i SATA priključaka. Vjeruj mi M2 je dobra stvar. Ja bi rekao da skuplje ploče vj imaju i kvalitetnije komponente npr kondenzatore pa će duže trajati i u lošijim uvjetima. Ali ne znači da ni jeftine nisu dobre. Eno moje Abit NF7-S sada stare nekih 16-17 godina još uvijek radi sa OCanim Bartonom, nikad nije radila na defaultu.

Doduše to je mislim bila top Abitica tada.
Citiraj:
Autor Drug Brko
Di bi ja došo kad bi se srdio za sve i sva...nemas brige
mATX ploče ne volim jer su male  volim debele masne i sočne matične sa 6-layer PCBom. To ti je isto kao i kod žena. Netko voli ove manekenke od 43 kile, a netko mesnate od 70 kg. U nuždi je dobra svaka, ali kad moraš odabrati, biraš ono kaj ti se više sviđa.
Ok možda loša usporedba jer matična u 5 godina od "DA" ne ode od mATX u E-ATX ali shvatio si poantu 
|
I ja sam protiv mATX, ali sam i protiv grdosija od ploča tipa Crosshair VI Extreme. Normalni ATX i bok. Oću mjesta za čudovište od kulera, za ogromnu grafu (ako ju kupim

) i za nešto....ako ikad bude trebalo.