Zadnjih mjesec-dva dana u "noćnoj" smjeni sam odigrao tj probao igrati:
Serious Sam 4 - već sam napisao u temi. Odlična igra, riješio kampanju 2 puta.
Mortal Kombat 11 - 103GB za film od 8 sati (main story + aftermath). Žali bože bandwidtha jer se sve može pogledati na YT koga zanima. Borbe su ionako iste još od Mortal Kombat X iz 2011. Ženske likove su pretvorili u gabore i zakopčali do grla (jedino Sindel ima fini dekolte) a muški likovi goli zbog pasa... moro sam pol sata igrat MK X da se prisjetim kak je to izgledalo prije SJW kenjaža. Ed Boon seronjo kukavički. Uninstall i bok.
Red Dead Redemption 2 - meni drek od igre. Dosadno. Krajolik OK i grafika ali ne nešto na čemu bi ostavio više od 2 sata koliko sam ostavio.
Doom Eternal: Ancinet Gods Part 1 - Fak jes. DLC odličan. Odigrao 3 puta i prošao na UltraNightmare

odlična mi je Ghost busters fora kako skenjat one plave duhove
Death Stranding - vidi pod RDR2 i MK11. Shift+Delete.
PES 2021 - igra i dalje ista od 2016 pa do ovog. Fifa se ismijava da je svake godine ista, ne znam kaj bi se trebalo onda reći za ovo. Al ajd, OK je za onog tko voli i ima modova. Više nisam u nogometu nešto pa sam ju također shift+deletao.
F1 2020 - to konstantno igram pomalo od day 1 kad je izašla, što solo, što sa drugom @igi385. Najbolja F1 igra do danas od 2010 pa nadalje (mislim na Codemasters PC verzije). Za razliku od Fife i Pesa, ovo je sportska igra koja nije SAMO reskin.
Crysis Remastered - igrao pol sata i shift+deletao. Pa bolje mi izgleda moja orginal sa steama iz 2007 i neki mod koji imam nego ovo remasterirano. Nadam se da neće remasterirat Warhead.
To-Do:
Mafia - nisam nikad igrao orginale pa bi sad mogo sve objediniti kad krene ružno vrijeme i sve veće distanciranje od ljudi