View Single Post
Staro 24.10.2020., 13:41   #2554
Pentel33
Banned

Datum registracije: Feb 2020
To sto se pise po chatovima nije nikakav sluzbeni odgovor nego obicna izjava nekog zaposlenika koja uopce ne mora biti tocna.

Inace, imamo i drugaciji odgovor:
Citiraj:
Autor Dragonchaser Pregled postova
I ja sam ih danas pitao na chatu za garanciju i kažu da moj OnePlus 7 Pro kupljen u Goldwayu ima garanciju godinu dana ali da ona ne vrijedi internacionalno nego samo u zemlji gdje je kupljen.
Ali isto tako je rekao agent da ako se nešto dogodi mobitelu unutar garantnog roka da im se javi koji je kvar pa će vidjeti dali se nešto može napraviti.
Citiraj:
Prije par mjeseci sam htio kupiti 7 Pro u Americi gdje je osjetno jeftiniji, međutim iz podrške su mi odgovorili da garanciju ne mogu iskoristiti u EU ako sam uređaj uzeo u US
I na bug forumu su stavili odgovor koji je ipak malo sluzbeniji nego 3 rijeci na chatu:
https://abload.de/img/oneplus0yk2a.jpg

Dakle, nema nikakvog jamstva s aliexpressa ili goldwaya, mozda ce ti izaci u susret za neki manji kvar, mozda nece, ali ne treba ljude krivo informirati i govoriti da imaju jamstvo 1 god., to nigdje ne pise na njihovom sajtu niti je sluzbena politika.
Bitno je da se kupi u EU i tada se ima 2 godine, ne mora biti direktno od njih, moze i od nekog ovlastenog prodavaca, npr. od amazona.
Pentel33 je offline   Reply With Quote