View Single Post
Staro 20.10.2020., 03:23   #4978
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Ponovno osobni napad. Ajd ohladi da ne bi zavrsio na hladjenju
Sta je to kao neka prijetnja ? Gdje ti vidis osobni napad, u kojoj recenici ili rijeci ? Cim netko nesto napise nesto kontra tvojeg misljenja i onogo sto si napisao, samo vristis - osobni napad
Fucka mi se za tvoju osobnost, iznosis svoje misljenje na osnovu necega sto nisi pogledao kako spada i drugima onda pametujes i drobis kako bi trebali razmisljati... A da das smjernice sta tocno smijemo napisati ?

Sprdas se sa odijelom aka spider-man kao kopiranje a odijelo se povlaci kroz seriju sad vec skoro 2 godine, pozivas se na nekakav autetican SF a argument ti je tocno sta ? Osobni napad je tvoje "lektoriranje" dali cu ja
interpunkcijske znakove pisati sa ili bez razmaka, vidis - to je osobni napad jer to nije predmet ove teme a sve sto sam ja napisao kao i drugi kolega kojeg isto razvlacis po tom pitanju ovdje, je moje misljenje i stav o
"cinjenicama" koje si ovdje istovario. Ako iko treba ohladiti od osobnih napada onda je to tvoja malenkost ili izvinite vase visocanstvo sto smo kritizirali vase stavove !