View Single Post
Staro 19.10.2020., 08:37   #2259
Protis
Premium

Protis's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor elzel Pregled postova
Poslao sam Protisu robu za povrat novca na navedenu adresu u Sisak kao hp paket, platio poštarinu 70kn i danas mi dolazi mail od cijenjenog direktora cijenjenog Protisa d.o.o. kako je poštar njima htio naplatiti poštarinu te da nisu bili u mogućnosti preuzeti paket jer ne snose troškove dostave i ne posluju s gotovinom pri prijemu pošiljaka. Zvao službu za korisnike hp-a gdje je službenica provjerila da nema nikavih davanja s primateljeve strane pri preuzimanju te me uputila u PU gdje je službenica zvala 5 brojeva da bi joj rekli da Protis tamo ne želi primati robu i da takve pošiljke redovito odbijaju.
Iznos koji su trebali platiti je 5kn za dostavu paketa. Nije mi jasno zašto oni išta trebaju plaćati ako sam ja platio poštarinu (dostavu). Zvao sam nazad Protis može li se to nekako riješiti uplatom na račun tih 5kn pa da preuzmu paket. Rečeno mi je da ne. Sad će mi se paket vratiti zbog tih 5kn, te ću pri preuzimanju platiti još 35kn za slanje natrag meni. Službenica u PU mi je rekla da kod paketa24 Protis ne moraju ništa platiti, da moraju 1 lipu, ne bi. Ne znam je li tako dobijaju na vremenu da istekne rok od 14 dana za povrat, pa im ovih 5 kn ide u prilog. Bilo kako bilo, Protisov slogan je "inteligentan odabir". Drugi put ću imati neinteligentan odabir te ih zaobići u širokom luku kod kupnje ičega.
Kolege, pripazite kako im šaljete robu nazad, dakle bez ovih 5kn
zao nam je na nastaloj situaciji medutim odgovornost dostave proizvoda je na kupcu, probleme imamo samo sa HP-om dok druge dostavne sluzbe dostave pakete bez problema. Iz kojeg razlog naplacuju tih 5 kn ne znamo. Sa gotovinom ne radimo a kartice ne primaju ali to nije problem nego je problem sto nam ne mogu izdati racun za tih 5 kn koje bi navodno trebali uplatiti.

Svim kupcima koji traze informacije oko slanja paketa savjetujemo da posalju overseasom kao nejjeftinija opcija ili GLS-om kao najbolja i najsigurnija opcija
Protis je offline   Reply With Quote