View Single Post
Staro 19.10.2020., 03:45   #4969
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
A što bi onda točno trebalo biti u seriji? Da možda snime tako da sjede oko stola pa samo čitaju tekst bez emocija, kao Text to speech aplikacija?

Inače, to što ti nazivaš glumatanje je najprirodnija ljudska reakcija nakon skoro fatalnog iskustva. Na što se sve ljudi žale to je strašno, pa kakvu ti seriju hoćeš, stvarno više ne znam, nisu dobri filmovi, nije dobar Picard, nije dobar Discovery, ne valja spore drive, ne valja Time Travel suit dizajn,... stvarno ne znam što bi trebalo biti da se nazove jednu Star Trek seriju dobrom, da se možda samo TOS direktno presnimi sa novim CGI i potpuno istim epizodama?! Pratim puno raznih fandoma i neka se nitko ne uvrijedi osobno, ali unazad par godina ima malo fandoma koji su toksičniji, nefleksibilniji i svadljiviji od Star Trek fandoma.

Evo, imam nekoliko prijatelja koji gledaju Star Trek sve, i eto, i Discovery i Picard su im sasvim dobre serije koje rado pogledaju, i ja sam jedan od tih, kao što sam i gledao TOS, TNG, Voyager i ENT, i jesu li sad oni manje fanovi jer vole ova nova moderna izdanja serija od onih koja su bila ranije poput TOS ili TNG? Pa ne rade ST serije I filmove roboti, rade ljudi koji su pratili seriju, žele ju proširiti i dati neke nove ideje, nove smjerove i proširiti ju dalje u vremenu, je li sad oni isto kao fanovi serije I universa isto manje vrijede nego neki drugi fanovi?
Easy tiger Cemu osobni napad?! Napisao sam sto mislim, napisi sto mislis i neka svatko gleda sto mu je drago. Ipak je to samo serija.

Meni glumatanje, u seriji, filmu ili uzivo znaci da netko pretjeruje. A to je ona radila u toj sceni i meni je to bezveze. Ako je to tebi najprirodnija ljudska reakcija, super. Al' meni nije.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote