View Single Post
Staro 18.10.2020., 20:19   #4963
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
prvo hologramska pticica kao budilica na kojoj je digitalni sat?!
Pa nije losa ideja, sto ne ? Ja bi odmah jednu ali da je Vrana ili Orao, Skanjac itd... Zamisli Kondor i jos ti mase po sobi, pa tko se nebi digao ?
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Onda Michael u time suit odijelu koje ima spiderman noge na ledjima ili koji q. I tako pada ona, system ne radi, ona naredi reboot... U tako dalekoj buducnosti, odijelo koje je tako visoke tehnologije da moze putovati kroz spacetime wormhole se zblesa da se mora rebootati ko Windowsi?!
Pa nije serija kriva sto ti imas fetish ili psiholoske probleme sa/na reboot windowsa ! Koliko puta je Iron man rebootao svoje odjelo ? Nebrojeno, jel se HAL isto rebootao kod problema ? Pa je...
Dakle odijelo koje je proslo/sudarilo se sa necim sto je 500 godina naprednija tehnologija i sami materijali svemirskog broda napredniji, moralo u reboot ili je skoro otkazalo. Jel to samo meni cudno
sto je tu tebi cudno ili si ocekivao da odjelo rastepe svemirski brod ?

Sto se tice spider-mana kad je on u novijim filmovima dobio "ruke-noge" na ledjima ? Nisam siguran u kronologiju ali to odijelo se vuklo kroz cjelu 2-gu sezonu STD samo sto je sada eto malo detaljnije prikazano.
Glumatanja ima ali ajd... bez toga se znalo da ta serija ne moze ici...