View Single Post
Staro 13.10.2020., 23:25   #15270
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor SympForTheDevil Pregled postova
A ako sam potpisao da ču dobiti metak u čelo onda ovo nebi pisao sada jel?

Šalu na stranu,mislimk da je i vrabcima na grani jasno da Uniqa pokriva sve troškove servisa za izvangarantni popravak definiran po tvorničkoj garanciji za prve dvije godine.

Ako me pamćenje ne služi pokrivaju i 70% troška ako ga razbiješ ili ako ti ga ukradu.
Je li tako teško napisati "da, ovisi o uvjetima" i "da, postoji više kuća koje prodaju takav tip osiguranja" i "da, svaka ima svoje uvjete i uvjeti mogu biti različiti od artikla do artikla, od tjedna do tjedna" nego stalno nekakve kontre?

To što si napisao ovdje uvjete pod kojima si ti kupio i potpisao, ne mora značiti da će netko drugi kupiti istu stvar i potpisati isti ugovor koji si quoteao ovdje.

Nasjeli su moji tak na 10 godina garancije na inverter motor. Odlično, 10 godina mira. Otišao inverter nakon 6. Dođe majstor, bubne cifru koja iznosi kao nova vešmašina.

Je, dragi moj, pogle sitan tekst. Garancija pokriva motor, ali ne pokriva elektroniku (koja isključivo dolazi u kompletu) + potrebne radne sate i dolazak doma.

Uvijek na teži način naučiš čitati ugovore i sitna slova, pa eto, nek si ljudi biraju.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online   Reply With Quote