View Single Post
Staro 12.10.2020., 15:30   #2236
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Sifra artikla je : 1330652. Jamstvo je 36 mj kod Asbisa i to je provjereno. Bez toga da na vašem računu piše 36 mj jamstva ili jamstvenog lista na kojem to isto piše, tko meni garantira da će te preuzeti karticu na servis ako bude neispravna u zadnjoj godini jamstva ?Naravno da nitko, jer kako kažu bez računa se ne računa.Ako upisuju jamstvo koje je navedeno sa jamstvenog lista onda ste krivo upisali jer je jamstvo na jamstvenom 36 mj a na računu 24. Da nešto muljate ili Vam ne radi sustav, vidi se iz prvog posta na prethodnoj stranici gdje sve komponente koje imaju 24/36 mj jamstvo označavate na računu sa 24 mj, a one koje imaju manje to uredno i navodite. To što vi meni ili asbis Vama ne želi isporučiti račun/jamstveni list na kojem je navedeno stvarno trajanje jamstva nije moj problem, niti želim pamtiti koliko koja komponenta ima jamstvo. Uostalom ne radi se ni o jeftinoj komponenti da bih tek tako odustao od 3g jamstva. Do petka imate rok poslati prepravljeni racun ili jamstveni list kako sam i naveo u mailu. Komunikaciju s Vama cu nastaviti mailom. Krajnji ishod budem postao ovdje. LP

Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 12.10.2020. u 15:44.
JuiceBox je offline   Reply With Quote