View Single Post
Staro 08.10.2020., 11:44   #616
ivanr
Premium

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Marko :) Pregled postova
Ti čak trošiš manje od prosjeka, ali takvih kao što su ti je manjina. Ljudi koji igraju igre, njima je recimo potrebna velika brzina interneta jer danas samo ažuriranja za igre idu i preko 100 GB, a cijela igra ide i preko 200 GB. Streamanje sadržaja Twitch, Netflix, YouTube, preuzimanje sadržaja je isto razlog za veliku brzinu.
Da, ja ne igram igre a ni djeca još uvijek ne igraju. Jedino svi dosta vrtimo youtube, ali do sad nisam primjetio nikakvih zagušenja ni kad svi vrtimo istovremeno. Ta ažuriranja za igre bi stvarno bila jako dobar razlog za prelazak da ih trebam.

Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Meni je glavna prednost optike pred DSLom bilo to sto upload ne zagusuje download. Kako poslovno baratam ogromnim video fileovima to mi je bio gamechanger
Ja nisam primjetio ikakvo zagušenje na 50/10 vdslu-u, na adslu jesam. Baš ću probat pa vidjet.

U ovih par dana nakon što sam dobio ponudu za zadržavanje od trenutnog operatora, već sam se nekoliko puta predomislio što uzeti. Gledajući trenutne uvjete promocija za nove korisnike od A1, mislim da mi je i tamo ponuđen maksimalni popust koji trenutno daju, osim ako bih uzimao još i mobilne pretplate što mi ne treba. Da sam ostao u neznanju o dostupnosti optike, ne bi bilo nikakve dileme a ovako me kopka. Mislim da ću ipak ostati na vdsl-u, ne mogu opravdati sebi 720 kuna godišnje razlike samo za optiku.
ivanr je offline   Reply With Quote